Wide Screen
Image default
Filmek

Ezért nem látjuk a fehér pók szimbólumot Venom mellkasán

A Venom rendezője elárulta, hogy miért nem kapott helyett a fehér pók szimbólum Venom mellkasán.

A Venom rendezője elárulta, hogy miért nem kapott helyett a fehér pók szimbólum Venom mellkasán.

Ha van valami, amit a legnagyobb Pókember rajongók észrevettek Venom megjelenésén, akkor az az, hogy nem látható a jellegzetes fehér pók szimbólum a karakter mellkasán. Ruben Fleischer rendező többek között erre a kérdésre is válaszolt a San Diego-i Comic-Conon.

Az amerikai IGN munkatársa feltette a kérdést a rendezőnek, aki röviden és tömören azzal indokolta a döntést, hogy mivel Venom nincs szoros kapcsolatban a Pókemberrel – a Venom nem abban az univerzumban játszódik, amelyben Tom Holland Pókembere -, így nincs szükség arra, hogy Venom mellkasán megjelenjen a fehér pók jelzés.

Ha egy pillantást vetsz Venomra a képregényekben, akkor csak fehér elemek vannak a ruháján. A mi karakterünk nem a Pókember univerzumból származik, így nincs értelme megmutatnunk a pókot a karakter mellkasán. Megpróbáltuk olyan pontosan ábrázolni a karaktert, amennyire csak lehetőségünk volt, még ha sok rajongó pontatlannak is érzi ezt, de sok fehér van a ruhán, és megkülönböztető jelzést akartunk adni Venomnak. Ha van egy teljesen fekete karaktered – különösen éjszakai jelenetekben -, akkor teljesen beleolvad a sötétségbe. Mivel nem tudtuk felhasználni a Pókember szimbólumot, ezért egy másik grafikai elemet akartunk adni Venomnak. Eredetileg az erek a mellkasán csak egy ötlet volt, de úgy gondoltuk, nagyon jól néz ki.

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy ne látnánk a Pók-szimbólumot a karakteren, mert ahogy fogalmaztak a panelen, a két karakter útja egyszer még keresztezhetik egymást. A Venom amerikai bemutatója október 5-én lesz.

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: Horizon: Zero Dawn Complete Edition PC

Sinka Tamás

A jelen generáció mellett azért a PS5-ről is szólt a mostani State of Play

Sinka Tamás

Kiderült, működni fog-e a PS4 kontollere PS5 játékokkal

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat