Főoldal Játékok Ezek lesznek a márciusi PlayStation Plus játékok
Játékok

Ezek lesznek a márciusi PlayStation Plus játékok

Egészen erős lesz a kínálat ebben a hónapban a japánok rendszerében.

441

Ugyan a szokásosnál később, de bejelentésre kerültek a havi PlayStation Plus játékok, amelyek természetesen élő előfizetés estén ingyenesen beszerezhetők. Kicsit érdekes a felállás, ugyanis egy egészen megkérdőjelezhető döntést hozott a Sony. A márciusi kínálat „csúcsán” a Final Fantasy VII Remake áll, azonban nagyon fontos megjegyezni, hogy erre nem él a tegnapi State of Play-en elhangzott ingyenes frissítési lehetőség a PS5-re. Tehát ha azzal a verzióval szeretnénk játszani, akkor azt meg kell vásárolnunk.

A PS5-ös alkotás ebben a hónapban a Maquette lesz, amely egy nagyon érdekes puzzle játéknak néz ki. Itt real-time kell majd bizonyos szerkezeteket kiraknunk, ahogy a címe is utal rá, egyfajta maketteket gyártani. Tovább erősíti még a kínálatot a Remnant : From the Ashes is, amelyik egy interdimenzionális lények ellen vívott kalandot fog számunkra bemutatni, ahol mi vagyunk az utolsó túlélő halandók egyike.

Természetesen egy VR játékot is kapunk, ami a Farpoint lesz. Ez már a virtuális valóság játékai közül az egyik jobban sikerült példánya lett, egy ellenséges idegen bolygón próbálunk életben maradni rengeteg fegyver segítségével. Egészen erős lett a márciusi kínálat, csak az hagy bennünk egy kis szomorúságot, hogy a Final Fantasy-t nem lehet majd frissíteni az új generációs változatra, főleg úgy, hogy tegnap jelentették azt be a nagyközönség számára.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...