Év elején újabb State of Play a láthatáron?

Megbízható informátor posztolt egy lehetséges tavaszi Sony eseményről.

A The Game Awards szinte még csak tegnap volt és egészen jó bejelentéseket kaptunk ott is, azonban néhány, sokak által nagyon várt játékról sajnos nem érkezett semmi újdonság. Jövő év elején azonban ez egy igazán nagyot változhat. A már hitelesnek számító szivárogtató, AestheticGamer szellőztetett meg egy érdekes infót. A Resident Evil belsős dolgaiban verhetetlen informátor, egy esetleges januári-februári Sony esemény lehetőségéről tweetelt.

Nem biztos benne, hogy State of Play lesz, de elmondása szerint a japánok mindenképpen terveznek valamiféle eseményt jövő év elején. Mutatni lehetne mit, hiszen a régen emlegetett Silent Hill újragondolt verzióját sem láttuk még sehol említés szintjén sem, továbbá a Capcom partner lehet a Sony kampányában és végre többet megosztanak maguk is a Resident Evil VIllage-ből. Megemlítendő még esetlegesen a God of War is, hiszen a Sony Santa Monica új játékának az első előzetese szerint 2021-ben érkezik, azonban még csak egy renderelt logót láthattunk trailerként.

AestheticGamer a múltban megbízhatónak bizonyult, ugyanis pontosan jelezte előre a Resident Evil 3 újragondolásának is a létét és már számtalanszor voltak helyes információ. Fontos azonban azért egy picit bizalmatlannak lennünk ezzel a hírrel kapcsolatban, hiszen elképzelhető, hogy tényleg tervez valami bemutatót a Sony, azonban a múltban már láthattuk, hogy szinte az utolsó pillanatban is képesek az eseményüket egy másik időpontra rakni. A pletykának szerintünk van alapja, hiszen remek lehetőség lenne a jövő évi felhozatalt prezentálni és esetlegesen pontos megjelenési dátumot is adni a tavaszi/nyári Ratchet & Clank: Rift Apart-hoz is.

Total
1
Shares
Previous Article

Volt Naughty Dog fejlesztő csatlakozik a ZeniMax Online új AAA projektjéhez

Next Article
Boba Fett

A The Book of Boba Fett tényleg egy The Mandalorian spin-off lesz, aminek a logóját is felfedték

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!