Erős lesz a januári PS Plus kínálat

Egészen minőségi játékokra csaphatnak le a PS tulajdonosok az év első hónapjában.

A vetélytársakhoz képest egy kicsit később ugyan, de végre elmondta a Sony is, milyen játékok fognak járni a PS Plus előfizetés mellé az év első hónapjában. A két kínálat közül most ez sikerült erősebben, hiszen egészen friss alkotásokat is kínálnak a japánok.

A mostani ingyenes kollekció legfrissebb tagja a Man Eater. Itt a tenger csúcsragadozójával tudunk kisebb-nagyobb kárt tenni az emberekben és szörnyekben. Egyfajta single-player nyílt világ RPG alkotás ez, ahol a cápával tudjuk bejárni a terepet. Az első feladatunk túlélni, majd ezután feljebb és feljebb jutni a táplálékláncon, egészen amíg el nem érjük a csúcsát. Nagyon érdekes kis produktum ez. Előnye is hátránya is egyben, hogy a Sony most a PS5-ös verziót osztogatja, tehát csak az új konzolok tulajdonosai tudnak vele játszani.

A második játék már mindenki számára elérhető, ez pedig Lara Croft legfrissebb kalandja lesz. A kincsvadász hölgynek most az egész világot kell megmentenie, ugyanis egy relikvia pusztítást hoz mindenkire. A verseny a maja apokalipszis megakadályozására már el is indult, az eddigi legtökéletesebb és legkomplexebb Tomb Raider kalandban.

Az utolsó a személyes kedvencem. Tavaly ősszel nagyon vártam a megjelenését és egészen jó pontokat is kapott tőlünk. Rengeteg fogyott belőle, ahhoz képest hogy kisebb költségvetésű termék volt. Valószínűleg lesz majd valamiféle folytatása, és ezzel is nagyon megéri játszani aki szeretne egy kicsit The Witcher szerű alkotással ismerkedni. Csak örülni tudunk neki, hogy a Spiders is össze tudott hozni ilyen minőségi játékot.

Total
25
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Egy Star Wars teória szerint az Ahsoka-sorozat választ adhat Az utolsó Jedik egy nagy kérdésére

Next Article

Erős szivárgással fejeződik be az év George R.R. Martin játékánál

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!