Érkezik a XIII Remake

Felújítva tér vissza a cell-shaded fps.

A tegnap este bejelentett PS5 és az érkező játékok garmadája, valamint a mai The Last of Us Part II játékteszt fényében, igen nehéz dolga van az embernek, ha szeretne egy régi-új videójátékkal kapcsolatban tájékoztatni. Persze mi imádjuk a kihívásokat és nem rettenünk meg ilyen apróságoktól, ezért nézzük is mit tartogat számunkra a 2003-as kultjáték, a XIII átdolgozott változata.

A XIII eredetileg PS2, Xbox, Gamecube és PC platformokon jelent meg, lenyűgöző cell-shaded látványvilággal, felelevenítve az eredeti belga képregény művészeti stílusát. A sztori szerint nem sokkal az elnök halálát követő merénylet után ébredünk fel egy elhagyatott partszakaszon. Főhősünk amnéziától szenved és csak két nyomon tudunk elindulni. Az egyik a kulcscsontunkra tetovált XIII-as szám a másik pedig egy banki letét kulcsa. Habár emlékeink nincsenek, hamar rájövünk, hogy egy profi harcos reflexeivel rendelkezünk. Amint elkezdjük felderíteni a múltunkat, rájövünk, hogy valahogy kapcsolódunk az elnök halálához és az USA egyik legnagyobb konspirációja folyik a háttérben.

A teljesen átdolgozott cell-shaded motorral érkező megjelenés 2020. november 10-én várható PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC és Mac platformokon.

Total
0
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: The Last Of Us Part II

Next Article
Ellen Ripley

Sigourney Weavernek kétségei vannak afelől, hogy Ellen Ripley visszatér-e még az Alien franchise folytatásában

Related Posts