Főoldal Játékok Érkezik a XIII Remake
Játékok

Érkezik a XIII Remake

Felújítva tér vissza a cell-shaded fps.

71

A tegnap este bejelentett PS5 és az érkező játékok garmadája, valamint a mai The Last of Us Part II játékteszt fényében, igen nehéz dolga van az embernek, ha szeretne egy régi-új videójátékkal kapcsolatban tájékoztatni. Persze mi imádjuk a kihívásokat és nem rettenünk meg ilyen apróságoktól, ezért nézzük is mit tartogat számunkra a 2003-as kultjáték, a XIII átdolgozott változata.

A XIII eredetileg PS2, Xbox, Gamecube és PC platformokon jelent meg, lenyűgöző cell-shaded látványvilággal, felelevenítve az eredeti belga képregény művészeti stílusát. A sztori szerint nem sokkal az elnök halálát követő merénylet után ébredünk fel egy elhagyatott partszakaszon. Főhősünk amnéziától szenved és csak két nyomon tudunk elindulni. Az egyik a kulcscsontunkra tetovált XIII-as szám a másik pedig egy banki letét kulcsa. Habár emlékeink nincsenek, hamar rájövünk, hogy egy profi harcos reflexeivel rendelkezünk. Amint elkezdjük felderíteni a múltunkat, rájövünk, hogy valahogy kapcsolódunk az elnök halálához és az USA egyik legnagyobb konspirációja folyik a háttérben.

A teljesen átdolgozott cell-shaded motorral érkező megjelenés 2020. november 10-én várható PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC és Mac platformokon.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Mirage
Játékok

Assassin’s Creed Mirage teszt

Az orgyilkos széria legújabb része visszanyúlt az alapokhoz.

Blizzard Odyssey
Játékok

Új túlélős játékon dolgozik a Blizzard?

A legújabb pletykák szerint 2027-ben érkezhet a Blizzard új túlélős játéka.

EA Sports FC 24
Játékok

Kevesebb fogyott az új EA Sports FC-ből, mint tavaly a FIFA 23-ból

Az EA Sports FC 24 a brit eladási listákon a második helyre...

Tom Clancy
Játékok

Tom Clancy munkássága és szórakoztatóipari öröksége – 1. rész: a kezdetek és a hőskorszak

A Tom Clancy, mint a videójáték-ipar egyik meghatározó szereplője.