Érkezik a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

A Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 keményen beindítja a nosztalgiahullámot.

A Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 keményen beindítja a nosztalgiahullámot.

Keseregtünk a közelmúltban, hogy nem igazán érkeznek gördeszkás címek manapság, erre a tegnap előkerült Skate Storyt megfejelve, itt egy újabb bejelentés, mely a nagy sikerű Tony Hawk’s Pro Skater első és második részét hozza el, a mai igényeknek megfelelő köntösben.

A projekt megvalósításáért a Vicarious Visions felel, akik azért néhány komolyabb címet letettek már az asztalra, így talán nincs okunk félni és egy minőségi cuccra számíthatunk. Erről a várható pozitív megítélésről a mellékelt két videó is tanúskodik.

A remaster előreláthatólag nem alakítja át a játékmechanikát, ám kicsit modernizálja azt. Bekerül a revert is a trükkök könnyebb összefűzésére és ezáltal gigászi kombók lesznek elsüthetőek. Amit garantáltan mindenki örömmel fogad, hogy az eredeti zenék szintén hallhatóak lesznek. A játék 2020 szeptember 4-én érkezik mind fizikai és digitális formában PC, PS4 és Xbox One platformokon, akár 4K-ban is. Az előrendelők demó formájában lezúzhatják az első rész klasszikus Warehouse pályáját, jóval a megjelenés előtt. A fizikai példány előrendelése mellé ajándék fingerboardot kapunk, míg a gyűjtői kiadásban egy valódi Birdhouse Falcon 2 gördeszkalap is megbújik.

Total
0
Shares
Previous Article
Bo-Katan Kryze

Bo-Katan is szerepelni fog a The Mandalorian második évadában, méghozzá Katee Sackhoff kelti életre

Next Article
Amber Heard

Amber Heard a magánéleti problémái ellenére is szerepelni fog az Aquaman 2. részében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!