Wide Screen
Image default
Játékok

Érkezik a Halo: The Master Chief Collection és a Reach PC-re!

Végre a Microsoft meghallgatta a rajongók kéréseit és elérhetővé teszi egy pár exkluzívját számítógépre is.

A Halo széria méltán híres jó minőségű játékai és lebilincselő története miatt. Master Chief hatalmas vonzerő volt mind az eredeti mind az Xbox 360 vásárlóközönsége számára. Akkoriban korszakalkotó játékok voltak ezek, melyeket összegyűjtöttek a Halo: The Master Chief Collection-be. Ez már elérhető volt Xbox One-ra eddig is, azonban a redmondiak csavartak egyet rajta és a PC-re érkező változatban még mellé csomagolják a Halo Reach-t is. Ezt természetesen One-on is megkapják a játékosok!

Azonban, mielőtt mindenki megörülne, egy kisebb negatívum is szóba kerül. A játékok nem egyben lesznek elérhetőek, hanem különböző ütemekben érkeznek majd. Dátumok egyelőre még nincsenek, viszont először mindenképpen a HALO Reach fog érkezni kampánnyal, multival és Firefight DLC-vel együtt. Ezek után, a megszokott módon megjelenési sorrendben fognak érkezni (1-2-3…).

A fejlesztők szerint ez azért alakult így, hogy egyfelől tökéletesre csiszolhassák a portokat, másfelől ne kelljen a rajongóknak várniuk amíg elkészül az összes, hanem szépen fokozatosan jelentethessék meg őket. Így tehát a Halo: The Master Chief Collection összes része külön megvásárolható lesz.

Megjelenési dátumról egyelőre nincsen tudomásunk, de az biztos, hogy a Reach már idén meg fog jelenni számítógépekre. Reméljük a portok minősége magas lesz, és nem csak egy bőrlehúzásról beszélhetünk majd.

Még több a témában...

Ha már idén nem volt hó, majd a SnowRunner-ben láthatunk

Fonyódi Dávid

Itt vannak a Games With Gold márciusi ingyen játékai

Fonyódi Dávid

Demót kap a Resident Evil 3

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon