Főoldal Játékok Érkezett némi új gameplay az Outriders-hez
Játékok

Érkezett némi új gameplay az Outriders-hez

Bemutatásra került az utolsó kaszt is.

524
Outriders Key Art

A Square Enix az Outriders Broadcast harmadik adásában felfedte a People Can Fly (Gears of War: Judgment, Bulletstorm) és a Square Enix External Studios (Sleeping Dogs, Just Cause) várva-várt lövöldözős szerepjátéka, az Outriders utolsó kasztját. A látottakat az alábbi YouTube videóban tudjátok megtekinteni.

Az igazán szabadon bevethető fegyverek és képességek keverékével, ami a harctér szuperhumán istenévé tesz minket, az Outriders egy agresszív, intenzíven brutális lövöldözős szerepjáték élmény. Garantáltan próbára tesz, ahogy igyekszel meghatározni játékstílusod, valamint elsajátítani a képességeid, kasztod és felszerelésed közti egyensúlyt. Játszhatunk egyedül, vagy csapatban két másik játékos oldalán. Kreálhatunk halálos kombinációkat, ahogy beutazzuk a veszélyekkel teli, ellenséges Enoch bolygó vidékeit. A játék 2020 telén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.