Eredetileg Steppenwolf lett volna a Suicide Squad rosszfiúja

Steppenwolf az eredeti tervvel ellentétben nem David Ayer Öngyilkos osztagjában debütált, hanem Az Igazság Ligájában.

Steppenwolf az eredeti tervvel ellentétben nem David Ayer Öngyilkos osztagjában debütált, hanem Az Igazság Ligájában.

Nem világos, hogy mikor és miért döntött úgy a Warner Bros. stúdió, hogy átírják David Ayer rendező Suicide Squad – Öngyilkos osztag főellenségét, aki az eredeti tervek szerint Steppenwolf és a paradémonok lettek volna.

Ismerve a Suicide Squad előéletét, hogy már a forgatás sem ment zökkenőmentesen, és akkor még nem beszéltünk az utómunkákról, melyek során újraforgatásokat rendeltek el, amelyek a film cselekményét is nagyban befolyásolták, az utolsó percben eszközölt változtatások, a sok-sok újravágás. A legfrissebb hírek szerint a forgatás előtt még ennél is nagyobb változtatás történt a képregényfilm adaptációján.

David Ayer rendező most megosztott pár részletet a kulisszák mögül, mégpedig arról, hogy az eredeti terv az volt, hogy a Varázslónő az Anyadobozok irányítása alatt állt, s a filmben megjelentek volna a paradémonok Steppenwolf társaságában, aki ezzel az Öngyilkos osztag legfőbb ellenlábasává nőtte volna ki magát. Steppenwolf szerepe pedig feltehetően Darkseid eljövetelét előzte volna meg, aki így Az Igazság Ligájában kapott volna bemutatkozást a DC Moziverzumban, de mint tudjuk, sok más dologgal együtt ez is a vágószoba padlóján maradt a Suicide Squad tervezése során, a kérdés már csak az, hogy miért írták át a filmet forgatás előtt?

A direktor elmondása szerint a forgatás előtt néhány meglehetősen nagy történetváltoztatásra került sor, ami kihatással volt Az Igazság Ligájára is. A rendező úgy gondolja, hogy erre akkor került sor, mikor Zack Snyder úgy döntött, hogy két részből álló filmben mutatja be Steppenwolf-ot. Snyder az „Első részben” utalt volna Steppenwolf mestere eljövetelére (Darkseid), ami arra kényszerítette volna az Öngyilkos osztagot, hogy a Varázslónőre és az ő szörnyű CGI testvérére támaszkodjanak.

Total
1
Shares
Previous Article
Az oroszlánkirály

Nagyon nagyot ment Az oroszlánkirály első előzetese

Next Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration 4. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!