Wide Screen
Image default
Pletykák

Emma Watson is szerepet kaphat a Fekete Özvegy-filmben

A Marvel Studios a február végére ütemezett Fekete Özvegy-film forgatását nyárra halasztotta, amiben Emma Watson is szerepet kaphat.

Úgy tűnik, hogy a Marvel Studiosnak az az ötlete támadt, mi lenne, ha a Marvel Moziverzum második női önálló szuperhősfilmben Scarlett Johansson címszereplő alakítása mellett a Harry Potter franchiseból és A szépség és a szörnyeteg remakeből ismert színésznő, Emma Watson játszaná a Fekete Özvegy-film másik főszereplőjét.

Hangsúlyozzuk azonban, hogy ezek pusztán csak pletykák, hiszen a Marvel Studios mindeddig még be sem jelentette a filmet, ugyanakkor a többször is megbízható információkat szállító That Hashtag Show oldal értesülései szerint több színészt is behívtak meghallgatásra, köztük Emma Watson, Alice Engler (Lenyűgöző teremtmények), Dar Zuzovsky (Bnei Aruba) és Florence Pugh (Családi bunyó), akik beszámolók elmondásai alapján erős benyomást gyakoroltak a stúdióra.

Közülük talán Emma Watson lehet a befutó a titokzatos szerepre, bár fontos megjegyezni, hogy ezek csak pletykák, nem tudni, hogy a színészek valóban a Fekete Özvegy szereplőválogatásán jártak, vagy esetleg egy másik Disney alkotás miatt jártak a falak mögött. Mint ahogy a karakter neve sem ismert, de korábbi pletykákban egy „belevaló női Bondkét” írták le Fekete Özvegy ellenfelét.

A Fekete Özvegy-filmet legkorábban a Bosszúállók: Végjáték után fogják bejelenteni, de még azon sem lepődnénk meg, hogy elkezdenék a forgatást, s csak hetekkel később érkezne egy hivatalos közlemény, hogy érkezik Natasha Romanoff ügynök saját filmje. A filmet valamikor 2020-ban mutathatják be, de a San Diego-i Comic-Conon már okosabbak leszünk.

Emma Watson

Még több a témában...

A Végtelen Kesztyű ráolvadt Thanos kezére a Végtelen háború végén?

Kévés Bence Mihály

Hulk és Mordály a legjobb barátok lesznek a Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

Megkaptunk az első képet a Thor: Ragnarok helyszínéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább