Emma Watson

Emma Watson is szerepet kaphat a Fekete Özvegy-filmben

A Marvel Studios a február végére ütemezett Fekete Özvegy-film forgatását nyárra halasztotta, amiben Emma Watson is szerepet kaphat.

A Marvel Studios a február végére ütemezett Fekete Özvegy-film forgatását nyárra halasztotta, amiben Emma Watson is szerepet kaphat.

Úgy tűnik, hogy a Marvel Studiosnak az az ötlete támadt, mi lenne, ha a Marvel Moziverzum második női önálló szuperhősfilmben Scarlett Johansson címszereplő alakítása mellett a Harry Potter franchiseból és A szépség és a szörnyeteg remakeből ismert színésznő, Emma Watson játszaná a Fekete Özvegy-film másik főszereplőjét. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Hangsúlyozzuk azonban, hogy ezek pusztán csak pletykák, hiszen a Marvel Studios mindeddig még be sem jelentette a filmet, ugyanakkor a többször is megbízható információkat szállító That Hashtag Show oldal értesülései szerint több színészt is behívtak meghallgatásra, köztük Emma Watson, Alice Engler (Lenyűgöző teremtmények), Dar Zuzovsky (Bnei Aruba) és Florence Pugh (Családi bunyó), akik beszámolók elmondásai alapján erős benyomást gyakoroltak a stúdióra.

Közülük talán Emma Watson lehet a befutó a titokzatos szerepre, bár fontos megjegyezni, hogy ezek csak pletykák, nem tudni, hogy a színészek valóban a Fekete Özvegy szereplőválogatásán jártak, vagy esetleg egy másik Disney alkotás miatt jártak a falak mögött. Mint ahogy a karakter neve sem ismert, de korábbi pletykákban egy „belevaló női Bondkét” írták le Fekete Özvegy ellenfelét.

A Fekete Özvegy-filmet legkorábban a Bosszúállók: Végjáték után fogják bejelenteni, de még azon sem lepődnénk meg, hogy elkezdenék a forgatást, s csak hetekkel később érkezne egy hivatalos közlemény, hogy érkezik Natasha Romanoff ügynök saját filmje. A filmet valamikor 2020-ban mutathatják be, de a San Diego-i Comic-Conon már okosabbak leszünk.

Emma Watson

Total
1
Shares
Previous Article
Terminátor: Sötét végzet

Arnold Schwarzenegger a Terminátor: Sötét végzet munkáiról beszélt

Next Article

Russo tesók elkészültek a Bosszúállók: Végjáték utómunkáival

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!