Wide Screen
Image default
Filmek

Emma Watson is szerepet kaphat a Fekete Özvegy-filmben

A Marvel Studios a február végére ütemezett Fekete Özvegy-film forgatását nyárra halasztotta, amiben Emma Watson is szerepet kaphat.

A Marvel Studios a február végére ütemezett Fekete Özvegy-film forgatását nyárra halasztotta, amiben Emma Watson is szerepet kaphat.

Úgy tűnik, hogy a Marvel Studiosnak az az ötlete támadt, mi lenne, ha a Marvel Moziverzum második női önálló szuperhősfilmben Scarlett Johansson címszereplő alakítása mellett a Harry Potter franchiseból és A szépség és a szörnyeteg remakeből ismert színésznő, Emma Watson játszaná a Fekete Özvegy-film másik főszereplőjét.

Hangsúlyozzuk azonban, hogy ezek pusztán csak pletykák, hiszen a Marvel Studios mindeddig még be sem jelentette a filmet, ugyanakkor a többször is megbízható információkat szállító That Hashtag Show oldal értesülései szerint több színészt is behívtak meghallgatásra, köztük Emma Watson, Alice Engler (Lenyűgöző teremtmények), Dar Zuzovsky (Bnei Aruba) és Florence Pugh (Családi bunyó), akik beszámolók elmondásai alapján erős benyomást gyakoroltak a stúdióra.

Közülük talán Emma Watson lehet a befutó a titokzatos szerepre, bár fontos megjegyezni, hogy ezek csak pletykák, nem tudni, hogy a színészek valóban a Fekete Özvegy szereplőválogatásán jártak, vagy esetleg egy másik Disney alkotás miatt jártak a falak mögött. Mint ahogy a karakter neve sem ismert, de korábbi pletykákban egy „belevaló női Bondkét” írták le Fekete Özvegy ellenfelét.

A Fekete Özvegy-filmet legkorábban a Bosszúállók: Végjáték után fogják bejelenteni, de még azon sem lepődnénk meg, hogy elkezdenék a forgatást, s csak hetekkel később érkezne egy hivatalos közlemény, hogy érkezik Natasha Romanoff ügynök saját filmje. A filmet valamikor 2020-ban mutathatják be, de a San Diego-i Comic-Conon már okosabbak leszünk.

Emma Watson

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat