Főoldal Filmek Emma Stone megszólalásig hasonlít a pókverzumos Gwen Stacyre
Filmek

Emma Stone megszólalásig hasonlít a pókverzumos Gwen Stacyre

Emma Stone új frizurájával megszólalásig hasonlít a pókverzumos Gwen Stacyre.

132
Pókember - A pókverzumon át

Emma Stone A csodálatos Pókember-filmekben alakította Gwen Stacy-t Andrew Garfield Peter Parkere mellett és ezzel mind a mai napig maradandó benyomást tett a rajongókra. Gwen utolsó élőszereplős megjelenése óta a karakter legnagyobb szerepe a Pókember: Irány a Pókverzum! című animációs filmben volt.

Mara Roszak hollywoodi fodrász nemrég megosztott egy képet Stone-ról, aki a frizurájával a Pókverzum-féle Gwen Stacy-t idézi. Emma Stone-t már közel egy évtizede láttuk ebben a szerepben, és Peter Parker mellett megannyi néző szívét törte össze, amikor az általa életre keltett karakter meghalt a második részben. Sokak álma válna valóra, ha Emma Stone visszatérne Gwen Stacyként – már amennyiben volt bármilyen mögöttes cél ezzel a megosztott képpel.

Gwen Stacy karaktere még véletlenül sem lett elhanyagolva Stone élőszereplős alakítása óta. A szereplő újból feltűnt az animációs rajzfilmben, melyben egy jóval fiatalabb, másik univerzumból jött variánsát ismerhettük meg. Stone új frizurája felkeltette a rajongók érdeklődését és vágyálmokat ébresztett bennük, de hozzá kell tenni azt is, hogy a Marvel vagy más hivatalos forrás még véletlenül sem erősítette meg, hogy foglalkoztatnák Emma Stone-t a közeljövőben.

Mivel a multiverzum központi témává vált az MCU-ban, ezzel a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelenné vált. Bármit megcsinálhatnak, bármi megtörténhet. A Marvel Studios jelenleg két nagyobb produkción is dolgozik, ami nagyban érinti a témát, a Disney+ Loki sorozata, illetve a Deadpool 3., és az utóbbiban olyan karakterek is visszatérnek, akikről csak álmodni mertünk a 20th Century Fox felvásárlása előtt. A lehetőség tehát adott, hogy Garfield után Stone is visszatérjen, ám az említett projektek közül egyikben sem kapcsolódik Pókemberhez, így ne merjünk fogadni Stone cameójára.

A multiverzum azonban megnyitotta az ajtót Emma Stone előtt, hogy esetlegesen újra eljátssza szerepét a Bosszúállók: A Kang-dinasztiában és a Bosszúállók: Titkos háborúban. Ezek a filmek a különböző univerzumok karaktereit gyűjti össze, hogy közös erővel szálljanak szembe a gonosszal, ez pedig remek lehetőség lenne, hogy Garfield Pókembere találkozzék Stone Stacy-jével egy alternatív valóságból, akár a megszokott énjeként, akár egy szupererővel felruházott variánsával. Stacy visszatérésével egyfelől kielégítenék a rajongók vágyát, másfelől pedig új érzelmi szintre emelné a Titkos háborút.

Ráadásul Stone alakítása a szupererős Gwen Stacy szerepében egy hidat képezhetne a Sony saját Pókverzum-filmjei és az MCU között. Ez új fejezetet jelentene a két filmes univerzum közötti közös történetmesélés terén.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jacob Elordi
Filmek

Andrew Garfield nem tudja vállalni Guillermo del Toro Frankenstein filmjének főszerepét

Lecserélték a Frankenstein szörnyét, mert Andrew Garfield nem tudta vállalni a forgatást.

Szörnyella
Filmek

Emma Stone jó hírekkel szolgált a Szörnyella folytatásával kapcsolatban

Két éve nem hallottunk már a Szörnyella folytatásáról.

Marvel's Spider-Man 2
BREAKINGPlayStation

Két új Pókember játékon dolgozhat az Insomniac Games

A legújabb szivárogtatás szerint készül a Marvel’s Spider-Man 3 és egy Pókverzum...