Főoldal Filmek Emma Stone jó hírekkel szolgált a Szörnyella folytatásával kapcsolatban
Filmek

Emma Stone jó hírekkel szolgált a Szörnyella folytatásával kapcsolatban

Két éve nem hallottunk már a Szörnyella folytatásáról.

300
Szörnyella
Forrás: Disney

Sokat nem lehet elmondani a Szörnyella folytatásáról, hiszen a Disney hivatalosan nem jelentette be, hogy készül bármi is. Most viszont Emma Stone az egyik rendezvényen megosztotta az újságírókkal, hogy a háttérben dolgoznak az eredettörténet folytatásán, és véleménye szerint hamarosan a forgatást is el tudják kezdeni.

A Variety kérdésére Stone meglehetősen szűkszavú választ adott, amikor arról próbálták faggatni, hogy a 2021-es Szörnyella folytatással momentán mi történik. Mindössze annyit válaszolt, hogy előbb vagy utóbb, de el fogják készíteni az újabb filmet.

Stone állítólag már 2021-ben megkötötte a szerződést, hogy újra eljátssza Szörnyella szerepét a folytatásban, és bár az új film cselekményéről semmit sem tudunk, azt megosztották, hogy a rendező Craig Gillespie és a forgatókönyvíró Tony McNamara is visszatér.

A Szörnyella, amely a nagy népszerűségnek örvendő 101 kiskutya gonoszának eredettörténete volt, meglepően jól teljesített a kasszáknál, világszerte 233,5 millió dolláros bevétellel. Mindössze egy hete játszották a mozikban a filmet, de a második részről már akkor beszélni kezdtek, hogy a háttérben már javában dolgoznak a folytatáson.

Szörnyella cselekménye az 1970-es években játszódik Londonban. A punk rock forradalom közepette ismerjük meg a fiatal Estella nevű szélhámos főszereplőt, egy okos és kreatív lányt, aki elhatározza, hogy terveivel hírnévre tesz szert. Barátságot köt egy pár fiatal tolvaj párral, akik nagyra értékelik Estella tervét, így összefognak, hogy közösen építsenek karriert London utcáin. Majd egy nap a lány stílusára felfigyel Hellman bárónő is, egy rettentően sikeres és gőgös nő, akit a kétszeres Oscar-díj nyertes Emma Thompson alakít. Kettőjük kapcsolata olyan eseményláncok sorozatát indítja el, amitől Estella teljesen elveszti jó oldalát, és Szörnyella De Frász válik belőle.

Szörnyella
Forrás: Disney
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.