Főoldal Filmek Emma Stone megegyezett a Disneyvel, és visszatér a Szörnyella folytatásában
Filmek

Emma Stone megegyezett a Disneyvel, és visszatér a Szörnyella folytatásában

A Disney legendás gonosztevője visszatér hamarosan.

52
Szörnyella

Nyár elején mutatták be a Szörnyella című filmet, ami az ikonikus 101 kiskutya franchise gonosztevőjét dolgozta fel eredettörténet formájában. A filmet egyszerre mutatták a mozikban és Premier Access formában a Disney platformon. A sikeres volt a bemutató, így zöld utat kapott a folytatás. Az első részt jegyző kreatív csapat később megerősítette, hogy dolgoznak a második részen.

A legújabb értesülések szerint pedig Emma Stone is igent mondott. A Deadline értesülései szerint az Oscar-nyertes színésznő aláírta a Disney szerződését, hogy a folytatásban másodszor is eljátssza Szörnyella De Frászt. Kezdetben szkepticizmussal fogadták a projektet, hogy kudarcra van ítélve a film, de Emma Stone megnyerő alakítása, karizmája végül meggyőzőnek bizonyult, s pozitív fogadtatást kapott a film. Bennfentesek pozitívan élik meg ezt a szerződést, ami jól mutatja, hogy erőfeszítések árán a stúdió igyekszek helyrehozni a kapcsolatot a világsztárokkal, miután Scarlett Johansson pert indított a mozis és Premier Access modellből származó kártérítéssel kapcsolatban. Arról is beszéltek egyidőben, hogy Stone is pert fontol indítani a stúdió ellen a Premier Access miatt.

Azután hogy mindenki igent mondott a folytatásra, egy nagy kérdés maradt, hogy a Disney merre viszi a történetet. Csak találgatni tudunk, de vajon a következő részben jön el az a pont, amikor Szörnyella elkezdi megnyúzni az aranyos kiskutyákat a bunda miatt. Ezek csak spekulációk, idővel majd kiderül, hogy mihez kezdenek.

A főszereplő mellett az alkotók is visszatérnek. Craig Gillespie rendező a ComicBookMovie lapnak adott korábbi interjújában utalt egy lehetséges folytatásra, amire Tony McNamara forgatókönyvíró is szívesen visszatérne.

A Szörnyella cselekménye az 1970-es években játszódik Londonban. A punk rock forradalom közepette ismerjük meg a fiatal Estella nevű szélhámos főszereplőt, egy okos és kreatív lányt, aki elhatározza, hogy terveivel hírnévre tesz szert. Barátságot köt egy pár fiatal tolvaj párral, akik nagyra értékelik Estella tervét, így összefognak, hogy közösen építsenek karriert London utcáin. Majd egy nap a lány stílusára felfigyel egy Hellman bárónő is, egy rettentően sikeres és gőgös nő, akit a kétszeres Oscar-díj nyertes Emma Thompson alakít. Kettőjük kapcsolata olyan eseményláncok sorozatát indítja el, amitől Estella teljesen elveszti jó oldalát, és Szörnyella De Frász válik belőle.

Szörnyella
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...