Főoldal Filmek Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix
Filmek

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

A Netflix elkészíti a Ball and Chain szuperhős vígjátékot Dwayne Johnson és Emiliy Blunt főszereplésével

495
Ball and Chain

A Netflix elkészíti a Ball and Chain szuperhős vígjátékot Dwayne Johnson és Emiliy Blunt főszereplésével

A Dzsungeltúrát eredetileg nyáron mutatták volna be a mozikban, azonban a járvány miatt a Disney egy évvel eltolta a bemutatót, így csak jövő nyáron válthatunk jegyet Emily Blunt és Dwayne Johnson kalandtúrájára a Disney kalandparkban. Időközben állítólag a párost a Netflix már kiszemelte magának, méghozzá a Ball and Chain szuperhős képregény feldolgozására, amit Scott Lobdell képregényíró még a ’90-es években dobott piacra.

Az első megbeszéléseken már túl vannak a felek, mert állítólag az Oscar-díjra jelölt Emily V. Gordon (Rögtönzött szerelem) ragad tollat a film forgatókönyvének elkészítésére. A képregény középpontjában egy házaspár felfordult kapcsolatát követhetjük nyomon, akik szupererővel rendelkeznek, de van benne egy csavar, mert csak akkor működik, amikor együtt vannak.

A Deadline értesülései szerint Blunt és Johnson már tárgyalnak Mallory és Edgar Bulson házaspár szerepéről, akik nem bírják elviselni, hogy egy időben azon a bolygón tartózkodjanak, amin a másik, és arról már nem is beszélve, hogy közös háztartásban éljék a mindennapokat. Nem bírják tovább, már készek felbontani a házasságukat, amikor egy meteor szupererővel ruházza fel őket, de ehhez együtt kell maradniuk, és erre nagy szükségük lesz, hiszen az újonnan szertett hatalom a legkisebb problémájuk, mivel olyan földönkívüli teremtményekkel találják szembe magukat, akiknek a Föld az útját állja. Már nemcsak házasságukat kell megmenteniük, hanem az emberiséget. A kérdés az, hogy képesek lesznek erre?

Ez nem kérdés a Netflix vezetője szerint, aki már nyilatkozott is a filmmel kapcsolatban, és mennyire nagy lehetőséget lát az adaptációban:

Dwayne és Emily között olyan kémia van, ami jelenleg páratlan a mi szakmánkban. Ők a tökéletes duó, hogy Emily V. Gordon szuperhős történetét életre keltsék, és új magaslatokba emeljék a Ball and Chain világát.

Scott Stuber

A lap megemlíti továbbá, hogy több stúdió figyelmét is felkeltette a projekt, miután a két világsztárral megkezdődtek a tárgyalások, ám a The Hollywood Reporter szerint a Netflix lesz a befutó, aki jogot kap a megfilmesítésre. A két színészt legközelebb 2021. július 29-én láthatjuk együtt, akkor mutatják be a Disney új kalandfilmjét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...