Főoldal Filmek Emily Blunt elmondása szerint a Hang nélkül 2. egy trilógia második állomása
Filmek

Emily Blunt elmondása szerint a Hang nélkül 2. egy trilógia második állomása

Szóval a horror szerelmesei várhatnak a harmadik részre.

372
Hang nélkül 2.
Forrás: Paramount Pictures

A Hang nélkül második részét eredetileg 2020 márciusában szerették volna bemutatni, de a pandémia miatt több alkalommal is el kellett halasztani a premiert. Egy évvel később most végre láthatjuk a nagysikerű első rész második részét, amit a kritikusok már láttak, és néhány napja az embargó lejárta után a véleményüket is elmondhatták. A filmet tavaly mi is láttuk, és elöljáróban annyit mi is elárulunk nektek, hogy egy nagyszerű sztorival folytatódik a történet.

A Collider munkatársa készített interjút a főszereplőt alakító Emily Blunttal, valamint John Krasinski rendezővel még tavaly. Az interjú alatt Blunt elmesélte, hogy miért szereti a folytatást, miért volt az egyik legnehezebb dolog, amit valaha forgatott, miért ideges még mindig a forgatáson, és még mielőtt bármit elszpoilereznénk belőle, arra is választ szeretett volna kapni az újságíró, hogyan kell tekinteni erre a folytatásra, lesz-e harmadik rész.

Egy egész sor ötlete van Krasinskinak a folytatásra, ami működhet. Szerintem csak látni akarja az emberek reakcióját erre az egy filmre, mielőtt teljesen ráállnak a harmadik részre. De van néhány nagyszerű ötlete.

Emily Blunt

Amit eddig megtudtunk a Hang nélkül 2. előzeteséből, a sztori közvetlenül az első film végén veszi fel a fonalat, és Emily Blunt által megformált Evelyn Abbott és két gyereke (Millicent Simmonds és Noah Jupe) útra kelnek, hogy kiutat keresnek ebben a zord poszt-apokaliptikus világban. A folytatásban új szereplőket is megismerhetünk, köztük például a család egyik barátját alakító Cillian Murphy vagy Djimon Hounsou által játszott egy új túlélőt is megismerjük.

Hank nélkül 2. részt június 17-én fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Nézd meg John Krasinski és Ryan Reynolds új filmje, a Képzeletbeli barátok magyar nyelvű előzetesét

Azzal a kérdéssel foglalkozik a Képzeletbeli barátok előzetese, hogy mi történik játékainkkal,...

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Az IF előzetese életre kelti képzeletbeli barátainkat John Krasinski és Ryan Reynolds új filmjében

Feltettétek már a kérdést, hogy mi lesz játékainkkal, ha felnövünk? Ezzel foglalkozik...