Hang nélkül 2.

Emily Blunt elmondása szerint a Hang nélkül 2. egy trilógia második állomása

Szóval a horror szerelmesei várhatnak a harmadik részre.

A Hang nélkül második részét eredetileg 2020 márciusában szerették volna bemutatni, de a pandémia miatt több alkalommal is el kellett halasztani a premiert. Egy évvel később most végre láthatjuk a nagysikerű első rész második részét, amit a kritikusok már láttak, és néhány napja az embargó lejárta után a véleményüket is elmondhatták. A filmet tavaly mi is láttuk, és elöljáróban annyit mi is elárulunk nektek, hogy egy nagyszerű sztorival folytatódik a történet.

A Collider munkatársa készített interjút a főszereplőt alakító Emily Blunttal, valamint John Krasinski rendezővel még tavaly. Az interjú alatt Blunt elmesélte, hogy miért szereti a folytatást, miért volt az egyik legnehezebb dolog, amit valaha forgatott, miért ideges még mindig a forgatáson, és még mielőtt bármit elszpoilereznénk belőle, arra is választ szeretett volna kapni az újságíró, hogyan kell tekinteni erre a folytatásra, lesz-e harmadik rész.

Egy egész sor ötlete van Krasinskinak a folytatásra, ami működhet. Szerintem csak látni akarja az emberek reakcióját erre az egy filmre, mielőtt teljesen ráállnak a harmadik részre. De van néhány nagyszerű ötlete.Emily Blunt

Amit eddig megtudtunk a Hang nélkül 2. előzeteséből, a sztori közvetlenül az első film végén veszi fel a fonalat, és Emily Blunt által megformált Evelyn Abbott és két gyereke (Millicent Simmonds és Noah Jupe) útra kelnek, hogy kiutat keresnek ebben a zord poszt-apokaliptikus világban. A folytatásban új szereplőket is megismerhetünk, köztük például a család egyik barátját alakító Cillian Murphy vagy Djimon Hounsou által játszott egy új túlélőt is megismerjük.

Hank nélkül 2. részt június 17-én fogják bemutatni a mozikban.

Total
12
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Állítólag a Pókember: Nincs hazaút főgonosza is egy nagy visszatérő karakter lesz

Next Article
Pókember: Idegenben

Jó kapcsolatot ápol a Marvel Studios és a Sony Pictures, tervük is van, ez pedig sok jót jelent Pókemberre és más karakterekre nézve

Related Posts