Főoldal Előzetesek Emilia Clarke karaktere, G’iah leszámol Nick Furyval a Titkos invázió új, akciódús előzetesében
Előzetesek

Emilia Clarke karaktere, G’iah leszámol Nick Furyval a Titkos invázió új, akciódús előzetesében

Nick Fury magára maradt, szuperhősök nélkül kell megmentenie a Földet a Titkos invázióban.

329

A Marvel Studios kiadott egy új trailert a Disney+ Titkos invázió című sorozatához. A már korábban látott képsorok mellett kaptunk néhány újat is a Marvel Moziverzum közelgő kémthrilleréből. Céljukat elérték, még inkább fokozzák a hangulatot ezekkel a látványos és akciódús felvételekkel.

“A világ ég, és te voltál az, aki meggyújtotta a gyufát” – ezek G’iah szavai Nick Furynak. Pontosan egy hónap van hátra a Titkos invázió megjelenéséig a Disney+-on, és ennek alkalmából a Marvel Studios egy vadonatúj trailert mutatott be a várva várt sorsfordító kémthrillerhez.

A legújabb teaser rengeteg új felvételt tartalmaz Nick Fury és G’iah karakteréről akció közben, és az is világossá válik, hogy Talos lánya az egykori S.H.I.E.L.D. igazgatót hibáztatja a Skrull invázióért. Vajon a szabadságharcos végül a saját népe mellé áll, amikor eljön az idő?

Az USA Today-nek adott interjújában Ben Mendelsohn (Talos) utalt arra, hogy a sorozat sokkal durvább lesz, mint a szokásos MCU-s sztori. “Ezt a felnőttek is megértik. Ez mentális. Remélem, hogy a végén ez lesz az egyik legmenőbb dolog, ami valaha készült”.

A sorozathoz kiadott szinopszisból kiderült, hogy “a Marvel Studios új sorozatában, a Titkos invázióban, amely a jelenkori MCU-ban játszódik, Nick Fury tudomást szerez arról, hogy a Földet titokban megszállta egy alakváltó Skrullokból álló frakció. Fury csatlakozik szövetségeseihez, köztük Everett Rosshoz, Maria Hillhez és a Skrull Taloshoz, aki a Földet választotta új otthonának. Együtt versenyt futnak az idővel, hogy meghiúsítsák a közelgő Skrull inváziót és megmentsék az emberiséget.”

A sorozatban Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran mellett Emilia Clarke, Olivia Colman és Don Cheadle játszik.

Ali Selim a rendező és executive producer, valamint Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet és Brian Tucker társproducerek. Kyle Bradstreet egyben a vezető író is, Jennifer L. Booth, Allana Williams és Brant Englestein pedig társproducerek.

A Titkos invázió premierjére 2023. június 21-én kerül sor a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...