Főoldal Játékok Első látásra ilyen lesz a The Cuphead Show
Játékok

Első látásra ilyen lesz a The Cuphead Show

A Netflix elkezdte promózni a játékból készülő rajzfilm sorozatot.

728
netflix cuphead show preview reel

Ahogy tavaly óta már tudjuk, rajzfilm sorozat készül a méltán népszerű Cuphead játékából. A The Cuphead Show címen futó projekt mostanára már olyan fázisba ért, hogy a mögötte álló Netflix elkezdte a showt népszerűsíteni. Twitteren tettek közzé egy rövidke videót, amelyben végre konkrét részleteket is láthatunk.

Az összevágott anyagban azonban a készítők maguk is megmutatkoznak, sőt pár szót szól a producer, de a két főszereplő hangját adó színész is (Tru Valentino mint Cuphead és Frank Todaro mint Mugman). A Netflixes anyag kicsit eltér a játékban látott, nagyon az 1930-as évek műveire (azon belül is a Fleischer Studios munkáira) hajazó stílustól, de így is szuper aranyos és látványos. Ha már a Studio MDHR-tól még mindig hiába várjuk a The Delicious Last Course-ra keresztelt DLC-t, akkor legalább így juthatunk hamarosan egy kis utánpótláshoz Cuphead ügyben (habár a show kezdési dátumát egyelőre nem árulta el a Netflix).

https://twitter.com/NXOnNetflix/status/1276500461491757057
Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stranger Things
Sorozatok

Vecna is feltűnik a Stranger Things 5. évad kulisszák mögötti videójában

A Stranger Things főszereplői mellett újakat is kiszúrhatunk a videón.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.