Főoldal Játékok Első látásra ilyen a Control új kiegészítője, az AWE
Játékok

Első látásra ilyen a Control új kiegészítője, az AWE

Alan Wake-kel is találkozunk majd a DLC-ben.

696
hkkwUWwAS4ONVQW406EX2lWK E6coP1 VQTdanLPg9g

Napra pontosan egy évvel a megjelenés után érkezik a Control új kiegészítője, az AWE, de ezt a legutóbbi State of Play már “elspoilerezte” nekünk. A mozaikszó kibontása Altered World Events, de nem véletlenül hajaz az Alan Wake címére, ugyanis az már korábban kiderült, hogy a két univerzum között bizony van átjárás. Hogy miképp, az majd a DLC-ből kiderül, ugyanis a The Bureau ebben az elveszett szektorban tanulmányozta a legkülönösebb és legveszélyesebb eseményeket, ezek felkutatása pedig most is Jesse reszortja lesz.

Azonban hogy addig se csak bambán nézzünk, a fejlesztők kiadták az első 15 percet, így kapunk egy kis ízelítőt, hogy mire is számítsunk. Nem lett kevésbé furcsa a játék tavaly óta sem, de ezt egyrészt nem is várta senki, plusz mindenki értse jó értelemben.

További hír, hogy ősszel érkezik a Control Ultimate Edition, amely az alapjátékon túl az összes kiegészítőt is tartalmazza. PC-re (Steamen) már augusztus 27-én; PlayStation 4-re és Xbox One-re, valamint az Epic Games Store-ba szeptember 20-án érkezik. Akik ezt a változatot vásárolják meg (és csakis ők), azok ingyen megkapják majd a játék PlayStation 5 és Xbox Series X upgrade-jét is valamikor év végén. Kissé övön aluli ütés ez azon játékosoknak, akik tavaly a Digital Deluxe Editionnek szavaztak bizalmat, de az 505 Games úgy látszik nem barátokat gyűjt, hanem a profitra hajt.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.