Wide Screen
Image default
Játékok

Első látásra ilyen a Control új kiegészítője, az AWE

Alan Wake-kel is találkozunk majd a DLC-ben.

Napra pontosan egy évvel a megjelenés után érkezik a Control új kiegészítője, az AWE, de ezt a legutóbbi State of Play már “elspoilerezte” nekünk. A mozaikszó kibontása Altered World Events, de nem véletlenül hajaz az Alan Wake címére, ugyanis az már korábban kiderült, hogy a két univerzum között bizony van átjárás. Hogy miképp, az majd a DLC-ből kiderül, ugyanis a The Bureau ebben az elveszett szektorban tanulmányozta a legkülönösebb és legveszélyesebb eseményeket, ezek felkutatása pedig most is Jesse reszortja lesz.

Azonban hogy addig se csak bambán nézzünk, a fejlesztők kiadták az első 15 percet, így kapunk egy kis ízelítőt, hogy mire is számítsunk. Nem lett kevésbé furcsa a játék tavaly óta sem, de ezt egyrészt nem is várta senki, plusz mindenki értse jó értelemben.

További hír, hogy ősszel érkezik a Control Ultimate Edition, amely az alapjátékon túl az összes kiegészítőt is tartalmazza. PC-re (Steamen) már augusztus 27-én; PlayStation 4-re és Xbox One-re, valamint az Epic Games Store-ba szeptember 20-án érkezik. Akik ezt a változatot vásárolják meg (és csakis ők), azok ingyen megkapják majd a játék PlayStation 5 és Xbox Series X upgrade-jét is valamikor év végén. Kissé övön aluli ütés ez azon játékosoknak, akik tavaly a Digital Deluxe Editionnek szavaztak bizalmat, de az 505 Games úgy látszik nem barátokat gyűjt, hanem a profitra hajt.

Még több a témában...

Story trailert kapott a The Medium

Sinka Tamás

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Szarka Roland

Nem lesz olcsó az Xbox Series család tárhelyének bővítése

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat