Főoldal Sorozatok Első fotók a House of the Dragon sorozatból
Sorozatok

Első fotók a House of the Dragon sorozatból

A kultsorozat története folytatódik jövőre.

174
House of the Dragon

Április végén hivatalosan is elstartolt a Trónok harca spin-off, a House of the Dragon című sorozat forgatása. Az HBO már mutatott néhány hivatalos fényképet a színészekről, sőt, néhány napja már forgatási képeket és videót is láttunk egy tengerparti felvételről, most pedig befutottak a hivatalos képek.

Smith Viserys király fiatal öccsét alakítja, aki egy páratlan harcos és sárkánylovas hírében áll, továbbá Daemon lesz a sárkányvér tiszta örököse. A karakterleírásban még arról is olvashatunk, hogy amikor egy Targaryen megszületik, az istenek feldobnak egy érmét a levegőbe… Az utolsó gondolat természetesen arra utal, hogy a Targaryen Ház tagjai képesek megőrülni, ahogy láttunk arra példát a franchise korábbi részeiben.

Az első hivatalos képen őket látjuk a fotón, akiket a már említett forgatási képeken is láttunk.

A második képen Olivia Cooke és Rhys Ifanst karaktereit látjuk. Előbbi Alicent Hightower szerepében, míg utóbbit apját, Otto Hightowerként. Alicent a Hét Királyság egyik legcsinosabb nője, miközben a politikához is jól ért. Eközben apja, a király segítőjét játssza majd.

Az utolsó képen pedig a Velaryon-ház fejét látjuk, Lord Corlys Velaryon, ismertebb nevén a Tengeri kígyó. A karaktert Steve Toussaint kelti majd életre a sorozatban.

House of the Dragon

House of the Dragon 300 évvel játszódik majd a Trónok harca-sorozat eseményei előtt, és a legendás Targaryen Ház monumentális felemelkedésének és tragikus bukásának epikus történetét meséli majd el a rajongóknak. Paddy Considine (Dead Man’s ShoesVilágvége) alakítja majd Viserys Targaryen királyt, Olivia Cooke (Ready Player One) kapta Alicent Hightower szerepét, míg Emma D’Arcy (Truth Seekers) lesz Rhaenyra Targaryen hercegnő.

Tíz rész készül az első évadból. George R.R. Martin és Ryan Condal társkészítői szerepkörben térnek vissza, Condal pedig közösen dolgozik Sara Lee Hess íróval a forgatókönyvön. A showrunneri posztra Miguel Sapochnik-et szemelték ki, utóbbi pedig még a pilot rész forgatásáért is felelős lesz. A tervek szerint jövő év elején kezdik a forgatást.

A sorozat még nem kapott premiert, de várhatóan 2022-ben debütál majd. A sztori írásában részt vett a nagy George R.R. Martin, valamint Miguel Sapochnik és Ryan J. Condal is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sárkányok háza
Előzetesek

Sárkányháborúra készülünk a Sárkányok háza 2. évad első előzetesében

Bemutatták a Sárkányok háza 2. évad első teaser előzetesét.

The Last of Us
Sorozatok

Craig Mazin elárulta, mikor kezdődik a The Last of Us 2. évad forgatása

Jó hírrel szolgált a The Last of Us sorozatadaptáció alkotója a 2....