Wide Screen
Image default
Filmek

Elpusztult a mosómedve, akiről Mordályt mintázták A galaxis őrzői franchiseban

Meghalt az Oreo nevű mosómedve, akiről Mordályt mintázták a Bosszúállók: Végjátékban és más Marvel-filmekben az elmúlt években.

A Marvel Moziverzumot újabb tragédia pecsételte meg, a héten elpusztult a világ leghíresebb mosómedvéje, Oreo, akiről az elmúlt években A galaxis őrzői franchise Mordályát mintázták. A készítők átvették az állat mozgását és mimikáját a forgatások alatt, de nem jött zavarba a rivaldafénytől sem, ugyanis a rajongók rendszeresen találkozhattak az állattal a vörös szőnyeges bemutatókon James Gunn rendező vállán.

Oreo, sokunk életét tetted boldogabbá. A mosómedvék nagyszerű nagykövete voltál. Más állatokkal és minden korú emberrel is megtaláltad a közös hangot. Nem jöttél zavarba akkor sem, mikor Mordályként vonultál a vörös szőnyegen, vagy beteg gyerekeket látogattál meg. Látszott, hogy élvezed a riveldafényt. Ösztönösen tudtad, mikor kell csendben lenni, vagy éppen rámenősen fellépni. Sosem aggódtunk azon, hogy mellé fogsz lőni, mert tökéletes voltál!

Oreo szerves része volt a Marvel Moziverzumnak. Nélküle Mordály nem lenne az a szerethető karakter, aki ma. Az állatot két napos korában fogadták örökbe, mert anyja nem tudta szoptatni az almot, a választás pedig azért esett rá, mert sokkal előbb megtanult cumisüvegből inni. A filmes karrierje előtt a mosómedve a brit tévés műsorokban is szerepelt, de még ismeretterjesztő könyvek címlapján is feltűnt.

Oreoval egy gyors lefolyású betegség végzett, sajnos nem tudták megmenteni az életét.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább