Előzetes mutatja be az Assassin’s Creed Valhalla történetét

Eivor, a nyughatatlan.

Egyre közelebb vagyunk az Assassin’s Creed széria harmadik új stílusú epizódjához, a Ubisoft pedig egy rendkívül hangulatos előzetessel készült mára. A rövid, de annál hatásosabb videó a történet alapfelállását és konfliktusát hivatott bemutatni.

Eivor, a hős viking nem érzi elégnek otthoni sikereit, és harcosaival, valamint a frissen leleplezett Sigurddel karöltve útra kelnek, hogy Anglia termőföldben és kincsekben gazdag területén próbáljanak szerencsét. Természetesen ekkor még nem tudják, hogy az aszaszin rend titkainak jelentős része is felfedezésre vár a szigetország területén. A méltán népszerű, utolsó évadára várakozó történelmi sorozat, a Vikings rajongói sok ismerős arcot fedezhetnek fel a frissen kiadott előzetesben. Ragnar Lothbrok leszármazottai és Alfred király egyaránt feltűnnek, és nem fogadják majd tárt karokkal a hódító szándékkal érkező főhőst. A látottak alapján a vizualitásra semmilyen panaszunk nem lesz, az angol vidékek ugyanis varázslatosan festenek, még akkor is, ha javarészt vérre menő küzdelmeket folytatunk majd rajtuk.

Az Assassin’s Creed: Valhalla megjelenése a tervezettnél egy héttel korábban esedékes, hogy az új Xbox rajtjának idejére elérhető legyen a Testvériség történetének legújabb fejezete. November 10-én partra szállunk Skandináviában, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series S/X gépeken, majd a PlayStation 5 polcokra kerülése után a Sony új konzolján is.

Total
0
Shares
Previous Article
Mockingbird

Mockingbird is bemutatkozhat a Sólyomszem Disney+ sorozatában, de teljesen új színésznővel

Next Article
Borat

Közvetlen az amerikai elnökválasztás előtt debütál a Borat 2. rész az Amazon Prime szolgáltatón

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!