Harry Potter

Élőszereplős Harry Potter-sorozaton dolgozik az HBO Max vezetősége

A nagysikerű varázslóregény sorozat formájában folytatódik.

Derült égből villámcsapásként ért a hír, miszerint a WarnerMedia egy élőszereplős Harry Potter-sorozaton dolgozik. A projektről azt tudni eddig, hogy még korai fázisban van, s valamikor a jövőben az HBO Max streamingszolgáltatón szeretnék bemutatni a sorozatot.

Többször is olvasni lehetett arról, hogy a Warner Bros. tervei között szerepel a Harry Potter franchise bővítése a filmvásznon túl. Kezdetben pletykaként kezelték, hogy a stúdió valamiféle spin-offon dolgozna, most azonban a The Hollywood Reporter megerősítette a hírt, miszerint a WarnerMedia vezetősége komolyan gondolja, s egy élőszereplős sorozaton dolgozik az HBO Max streamingszolgáltatóval.

Bár a stúdió képviselői tagadják ezt, hogy bármilyen Harry Potter projekt fejlesztés alatt állna, ám a lap állítja, hogy korai megbeszélésekre került sor. A WarnerMedia támogatásával az HBO Max vezetői állítólag már találkoztak is a potenciális írókkal, akik majd elkészíthetik a sorozat forgatókönyvét. A lap úgy tudja, hogy annyira korai fázisban jár még a projekt, hogy még csak az ötleteket beszélik át, milyen irányba lehet vinni a sztorit, így egyelőre sem írók, sem szerepek nincsenek még rendelve a projekthez.

A könyvek és a filmek után úgy tűnik, hogy nagyon sok lehetőség rejlik J.K. Rowling nagysikerű regénysorozatában, ami túlmutat Harry Potter és barátai, valamint a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola történetén. Noha a Legendás állatok franchise próbálja felfedezni ezeket a kalandokat, de közel sem olyan sikeres, mint a fő széria, ami máig a Warner Bros. egyik legsikeresebb filmsorozata. Most pedig az új szolgáltatással igyekeznek kiaknázni az új lehetőségeket, amiket eddig még nem sikerült feltérképezni ebben a mesés világban.

Total
5
Shares
Previous Article
Godzilla vs Kong

A kérdés amit mindenki feltett a Godzilla vs Kong előzetes után: Kong miért olyan nagy?

Next Article

Nem is olyan sokára felújított GTA változatok érkezhetnek

Related Posts