Főoldal Filmek Előrendelhető, de busás árat kérnek a The Infinity Saga gyűjtői kiadásért
Filmek

Előrendelhető, de busás árat kérnek a The Infinity Saga gyűjtői kiadásért

A The Infinity Saga gyűjtői kiadás kötelező darab lesz a Marvel-rajongóknak, de a legjobb, ha már most elkezdünk gyűjteni rá.

514
Infinity Saga

A The Infinity Saga gyűjtői kiadás kötelező darab lesz a Marvel-rajongóknak, de a legjobb, ha már most elkezdünk gyűjteni rá.

Kevin Feige még augusztus elején beszélt a Marvel Studios eddig nem látott, kínosabb jeleneteiről, amik hamarosan a rajongók számára is elérhetővé válnak egy gyűjtői kiadásban. Majd ezután bejelentették a The Infinity Saga kiadást, mely az elmúlt 11 évből, a Pókember: Idegenben című filmmel bezárólag összesen 23 filmet tartalmaz.

Minap a Best Buy óvatlan volt, véletlenül leleplezték a The Infinity Saga tartalmát és a megjelenését is. A csomag tartalmazza mind a 23 filmet, mellette egy levelet Kevin Feige producertől, Matt Ferguson litográfiáját, és Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo és Jeremy Renner aláírását – egyszóval a hat eredeti Bosszúálló -, és a beígért bónuszlemezt sok extra tartalommal. Később törölték a bejegyzést, de este a Marvel Studios megerősítette, s hivatalosan is bemutatta, hogy hogyan fog kinézni a díszdobozos kiadás, és már most előrendelhető.

infinity Saga

A Best Buy 549,99 dolláros – 165 ezer forintnak megfelelő – áron kívánja árusítani a The Infinity Sagát – filmenként 23, 91 dollárt kérnek el – ami finoman szólva sem lesz olcsó mulatság, és ha a november 15-én megjelenő csomagot szeretnéd a fa alá rakni, akkor nem késő elkezdeni a gyűjtést. A bejegyzésből az is kiderült, hogy digitális és lemezes formában is hazavihető lesz, bár a digitális csomaghoz nem jár majd bónuszlemez, így le kell mondanunk a bakiparádéról is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események