Wide Screen
Image default
Előzetesek

Elképesztően látványos lett az Assissin’s Creed film második előzetese

Na, igen! Erre már mindenki felkapta fejét, mert ezt vártuk a filmtől.

Na, igen! Erre már mindenki felkapta fejét, mert ezt vártuk a filmtől.

Talán ez lehet az első igazán ütős játék-adaptáció, ami elnyeri majd a kritikusok és filmrajongók tetszését. A stúdió most mindent beleadott, ez látszik a második előzetesből, úgy is fogalmazhatnánk, hogy semmit sem bíznak a véletlenre a 20th Century Fox-nál. A világ egyik legnagyobb játék-franchise most az egyik legnagyobb hollywoodi sztárral az élén, Michael Fassbender-rel arra készül, hogy bizonyítson a mozikban.

A 20th Century Fox tegnap a UK Twitter fiókon megerősítette, hogy mára várható a második Assassin’s Creed előzetes. A tweetet egy új fotó is kísérte, melyen a Michael Fassbender és egy bérgyilkos bűntársa látható, akit Ariana Labed fog játszani a vásznon. A stúdió tartotta ígéretét, mert délután folyamán megjelent az új előzetes. A második trailerben jobban bemutatják főhősünket, valamint a véres múltját, s azt, hogyan ölte az embereket az 15. században.

A film első előzetese még májusban debütált, de valahogy nem nyerte el tetszését senkinek sem. A mostani előzetes jobban feltárja a jelen és a múlt közti kapcsolatot, valamint néhány egészen bámulatos vizuális effektet, köztük a világrekordnak számító „Leap of Faith” néven elhíresült ugrást is, mely rekordot állított be a kaszkadőrök között.

A Fox korábban már elmondta, hogy nem hajt blockbusteri címre, de nem is ez a céljuk. A filmet egy héttel a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet film után, az Utazók sci-fivel együtt, december 21-én mutatnak be a mozikban. A filmet Justin Kurzel rendezte, főszerepben a már említett Michael Fassbender lesz látható.

phlcze2k1uomos_1_l_mini

Még több a témában...

Milyen lesz a 2020-as év a Ubisoft szempontjából?

Héja Szabolcs

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Kiss Ferenc

Meg van a 140 millió is az Assassin’s Creed-nek

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat