Főoldal Játékok Elképesztően erős dolgokat mutathat a Microsoft a nyár folyamán
Játékok

Elképesztően erős dolgokat mutathat a Microsoft a nyár folyamán

Rengeteg projekt futhat már házon belül a redmondiaknál.

167

Abban már szinte biztosak lehetünk, hogy júniusig nem igazán láthatunk majd nagyobb játékbejelentéseket már. Szinte mindenki tartalékol és készül a virtuális E3-ra, továbbá a nyár első hónapjában tartandó egyéb saját eseményekre is. Mint tudhatjuk, a Microsoft ott lesz a virtuális expon és ha minden igaz, egy brutálisan erős műsorral fog onnan bejelentkezni. Nem lenne ez meglepetés, hiszen bőven tudnak már mit mutatni a rengeteg saját stúdiótól.

A redmondiak ügyeiben mindig naprakész és jól tájékozott Klobrille osztott meg érdekes információkat a ResetEra-n ezzel kapcsolatosan. Szerinte olyan nagyágyúk lesznek a műsor részei, mint a Halo Infinite, a Forza Horizon 5, a Starfield és az Age of Empires 4. Természetesen szinte biztosan láthatunk még valamit a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből is és valamikor ilyen időtájban már mindenképpen hivatalosan is hosszabban le lesz leplezve az Elden Ring is. Az eddigi információkat fejben tartva, van esély még a Dying Light 2 műsoron való felbukkanására is.

Jó hír továbbá, hogy ahogy ismerjük a Bethesdat, elég nagy esély van a Starfield idei premierjére, ha feltűnik a showban. Volt még egy-két szava a Forza Horizon 5-tel kapcsolatosan is. Szerinte nem a már megszellőztetett Japán adja majd a helyszínt a száguldozásnak, de nem szerette volna elárulni a másik lehetőséget. A digitális E3 június 12 és 15 között lesz majd megtartva és szokás szerint megtalálható lesz itt a Microsoft is. Ha igazak a hírek, nagyon sok érdekes dolgot fognak majd mutatni…

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.