x
Close


Közelgő események

Filmek

Elizabeth Olsen megerősítette Skarlát boszorkány egyik képességét, amire nagy szüksége lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben

Elszólta magát Elizabeth Olsen Skarlát boszorkánnyal kapcsolatban.

Elizabeth Olsen megerősítette Skarlát boszorkány egyik képességét, amire nagy szüksége lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben
  • PublishedMay 23, 2021

A Marvel Studios még az Amerika kapitány: A tél katonája stáblista utáni jelenetében mutatta be a két ikret, Wandát és Pietrót, de az ikrek első nagy szerepére csak a Bosszúállók: Ultron korában került sor, azóta pedig Elizabeth Olsen karaktere állandó szereplő lett a Marvel Moziverzumban. Legutóbb a WandaVision című sorozatban láttuk, ahol végre Skarlát boszorkánynak nevezték.

Évek óta vártunk Skarlát boszorkányra, és eljött végre. Wanda még csak most kezdi kiismerni képességeit, s ez fenyegetést is jelent a világra nézve. Skarlát boszorkány legközelebb a Doctor Strange az őrület multiverzumában kap fontos szerepet. A filmet a lehető legnagyobb titokban forgatták, még egy forgatási képet sem láttunk, majd jött Olsen, aki egy óvatlan mondattal egy fontos dolgot közölt karakterével kapcsolatban.

Azt mindenki tudja, hogy Skarlát boszorkány még a Legfőbb varázslótól is erősebb, de hogy a Marvel Studios milyen új képességekkel ruházza fel a Bosszúállót, ezt titokban szerették volna tartani. Eddig abban a hitben voltunk, hogy America Chavez azért kap szerepet majd a Doctor Strange folytatásában, mert a karakter képes ugrálni az univerzumok között, azonban Olsen elárulta, hogy Skarlát boszorkány hasonló képességekkel rendelkezik. Nyilvánvalóan Wanda még csak most kezdi kiismerni az erejét, de ezzel még nem ért véget a képességek tárháza.

A The Hollywood Reporter Awards Chatter című podcast műsorában beszélgettek a színésznővel, és amikor Skarlát boszorkány képességéről beszélt, valami olyat mondott, amit valószínűleg azóta már megbánt.

Van néhány vicces képessége. Tudod, telekinézis, utazhat az univerzumok között…

Elizabeth Olsen

Majd itt néha csend lett. Valószínűleg maga is rájött, hogy túl sokat mondott Wandáról, ezt a képességet nem kellett volna elkotyognia a bemutatóig, noha a sorozat fényében ezen sokan nem lepődnek meg. Többen azt feltételezik a WandaVision után, hogy az „őrületért” Wanda lesz felelős a filmben, hiszen nem adja fel a kutatást Tommy és Billy után, ezzel pedig a valóság határait kezdi súrolni.

WandaVision
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.