Főoldal Filmek Elizabeth Olsen már szabadulna Skarlát Boszorkánytól?
Filmek

Elizabeth Olsen már szabadulna Skarlát Boszorkánytól?

Elizabeth Olsennek másra is szüksége van az életében, ideje továbblépnie Skarlát Boszorkányon?

112
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Mindannyian abban a hitben éltünk, csak idő kérdése, hogy mikor tér vissza Skarlát Boszorkány szerepében Elizabeth Olsen a Marvel Moziverzumban, most azonban a WandaVízió sztárja kétségbe vonta ezt egy korábban adott interjúban. A karaktert legutóbb a Doctor Strange az őrület multiverzumában láthattuk, mint a film főgonoszát.

Bár úgy tűnt, hogy a Skarlát Boszorkány feláldozta magát a film végén, de ezt sokan megkérdőjelezték, bár hivatalosan még nem erősítették meg, hogy az MCU legerősebb karakterét láthatjuk-e a jövőben is, de vannak erre utaló jelek. Elizabeth Olsen korábban optimistán beszélt a visszatéréséről, de még a sztrájk előtt a The Times of Londonnak adott interjújában már sokkal kevésbé volt biztos, hogy szeretne-e újra Wanda Maximoff bőrébe bújni.

Konkrétan az elmúlt négy évben a Marvel volt a mindenem. Nem akarom… nem akarom, hogy csak ezzel a karakterrel hozzanak összefüggésbe. Tényleg úgy érzem, hogy más szerepeket el kell vállalnom az egyensúly érdekében. Annyira szeretnék most filmeket csinálni. Remélem, hogy ezek közül összejön néhány. De igen, ez olyasmi, amire szükségem van. Szükségem van más karakterekre az életemben. Nem egyetlen karakter jelenti a hosszú élet titkát.

Nagyon büszke voltam a Wind River és az Ingrid új élete filmekre, hogy beválogatták őket, és annyira különbözőek, hogy nem lehet összehasonlítani őket egymással. Szóval több ilyen szerepet szeretnék az életemben, mert a változatosság elégedettséggel tölt el.

Elizabeth Olsen

Ezt még nem kell megerősítésnek venni, hogy mi történt Skarlát Boszorkánnyal, ugyanakkor érik a meglepetés, hogy talán a sok ismert karakter mellett tőle is megválunk hamarosan, és ezzel megerősítést nyerhetnek azok a pletykák, hogy rebootot kap az MCU, ám mindezt úgy, hogy teljesen új karakterek kapják a főszerepet a jövőben.

Skarlát Boszorkány legközelebb a Disney+ Agatha: Darkhold Diaries sorozatában térhet vissza, de jó eséllyel a később érkező Bosszúállók-filmekben is láthatjuk majd. Az X-Menek érkezésével Olsen egy éve úgy fogalmazott, szívesen összeállna a mutánsokkal, de arról is cikkeztek, hogy a Deadpool 3. részében is kijár egy vendégszerep a Boszinak.

Skarlát boszorkány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...