x
Sorozatok

Elizabeth Olsen kapta a Love and Death baltás gyilkos szerepét az HBO Max limitált sorozatában

A szerelemtől egészen a halálig.

Elizabeth Olsen kapta a Love and Death baltás gyilkos szerepét az HBO Max limitált sorozatában
  • Publishedmájus 8, 2021

Ha a WandaVision Disney+ sorozata után nem lett volna elég férje elvesztése és gyásza, Elizabeth Olsennek még több gonddal kell szembenéznie az HBO Max streamingszolgáltató új limitált sorozatában. Az igaz történet alapján bejelentett Love and Death című sorozatban egy baltás gyilkost fog alakítani majd.

A sorozatot az Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs című dokumentumkönyv ihlette. A könyv a Texas Monthly helyi lap egy cikkei alapján készült, ami az 1980-as tragikus eseményt mutatja be, amiben egy texasi lány baltával a kezében meggyilkolja barátját, Betty Gore-t. A minisorozat két templomba járó párt mutat be egy texasi kisvárosban, akiknek az élete sötét fordulatot vesz, amikor valaki egy fejszét vesz a kezébe.

Az HBO Max sajtóközleményében jelentette be, hogy a Lionsgate Television közreműködésével berendelték a Love and Death című sorozatot Elizabeth Olsen főszereplésével. Candy Montgomery főszereplő szerepét kapta Olsen. A forgatókönyvön David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok) dolgozik, a sorozatot Lesli Linka Glatter (Mad Men, Homeland, The Walking Dead) fogja filmre venni, miközben a producerek között ott van Nicole Kidman is.

Talán nem először olvasol Candy Montgomery feldolgozásáról, hiszen tavaly decemberben a Hulu szolgáltató már bejelentett egy tévésorozatot, amiben feldolgozzák ezt a sötét, forró texasi éjszakát. Azt a sorozatot Candy néven fogják bemutatni, a főszerepet pedig Elisabeth Moss formálja meg. Egyelőre egyik sorozat sem kapott még premier időpontot.

WandaVision
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.