Elindult a Fortnite: Splashdown

Minden úszik.

Habár többször elhalasztották a zárás dátumát, hétfőn hivatalosan is véget ért a Fortnite Chapter 2 második szezonja. Aznap este egy látványos jelenetnek lehettek tanúi, akik épp meccsben voltak a visszaszámlálás idején, a térkép ugyanis jelentősen megváltozott, pontosabban víz alá merült.

Ma, két nappal később egy méretes frissítés következett, és kezdetét vette a harmadik szezon, aminek fő tematikája – nem nagy meglepetés – a víz. A játékterület kis szigetekre tagolódott, középen egy bázisként szolgáló úszó erőddel. Ezen felül megnőtt a csónakok száma, illetve végre vezethető járműveket is kaptunk. A fejlesztők bejelentő videóval indították a Splashdown címre keresztelt évadot.

Az előző szezon extra karaktere Deadpool, a Marvel képregények közkedvelt zsoldosa volt, az új szezonban azonban a DC csatlakozott a mókához, és ezúttal a vizes környezethez illően Aquaman alakját ölthetjük magunkra, ha a hetente frissülő kihívásokat sikeresen teljesítjük.

Ebben a szezonban is elérhető a Battle Pass, ami 100 szinten át jutalmaz minket a haladásért, amennyiben megvásároljuk azt. A feloldható jutalmak listáját a lenti videóban nézhetitek meg. Érdemes adni egy esélyt az új etapnak, az új funkcióknak hála merőben más lett a gameplay, mint amit megszokhattunk a játéktól.

Total
0
Shares
Previous Article
The Suicide Squad James Gunn

James Gunn elmondása szerint egy poénnak indult a The Suicide Squad filmcím

Next Article

Ingyenes lesz a Pokémon Café Mix

Related Posts