Főoldal Sorozatok Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa
Sorozatok

Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa

Az állat súlyos betegségen szenvedett.

201

Az állat súlyos betegségben szenvedett.

Szomorú hírt kaptak a Trónok harca rajongói a mai napon, elhunyt Odin, aki a sorozatban Bran Stark Nyár nevű farkasát személyesítette meg. Az Északi Inuit fajába tartozó kutya az elmúlt hónapokban már nagyon rossz állapotban volt, rákkal küzdött. Szerencsére utolsó napjait családja körében, kedvenc elfoglaltságaival tölthette. Az eb tíz éves korában hunyt el.

A tulajdonosok a közösségi média felületein tudatták a hírt a világgal, elmondták, hogy Odin csupán hét hetes volt, mikor hozzájuk került, így a kutya már valódi családtagnak számított. Kifejezték, hogy hatalmas öröm számukra, hogy a Trónok harcának köszönhetően kutyájuk világhírnévre tett szert, és sok rajongó nappalijába költözött be.

A farkasok rögtön a történet legelején kerültek a Stark- gyerekekhez, Ned talált rájuk, Robhoz Szürke Szél, Sansához Lady, Aryához Nymeria, Rickonhoz Borzaskutya, míg Branhez Nyár került, Jon pedig Szellemet vette szárnyai alá.

Az HBO egyébiránt a sorozat után is törődött az állatokkal, mikor értesültek Odin állapotáról, gyűjtést szerveztek neki, a befolyt összegből pedig a kutya kezelését igyekeztek finanszírozni. A család elmondta, hogy az adományok hátramaradt részét állatokat segítő jótékonysági szervezetek fogják megkapni.

A Trónok harca rajongók számára pozitív hír, hogy George R. R. Martin gőzerővel dolgozik a regények folytatásán, az HBO pedig egy spin-off sorozattal jelentkezik majd a közeljövőben.

Egyelőre azt azonban nem tudjuk, hogy mikor tudunk konkrétumokról beszámolni a népszerű fantasy univerzummal kapcsolatban.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sárkányok háza
Előzetesek

Sárkányháborúra készülünk a Sárkányok háza 2. évad első előzetesében

Bemutatták a Sárkányok háza 2. évad első teaser előzetesét.

The Last of Us
Sorozatok

Craig Mazin elárulta, mikor kezdődik a The Last of Us 2. évad forgatása

Jó hírrel szolgált a The Last of Us sorozatadaptáció alkotója a 2....