Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa

Az állat súlyos betegségen szenvedett.

Az állat súlyos betegségben szenvedett.

Szomorú hírt kaptak a Trónok harca rajongói a mai napon, elhunyt Odin, aki a sorozatban Bran Stark Nyár nevű farkasát személyesítette meg. Az Északi Inuit fajába tartozó kutya az elmúlt hónapokban már nagyon rossz állapotban volt, rákkal küzdött. Szerencsére utolsó napjait családja körében, kedvenc elfoglaltságaival tölthette. Az eb tíz éves korában hunyt el.

A tulajdonosok a közösségi média felületein tudatták a hírt a világgal, elmondták, hogy Odin csupán hét hetes volt, mikor hozzájuk került, így a kutya már valódi családtagnak számított. Kifejezték, hogy hatalmas öröm számukra, hogy a Trónok harcának köszönhetően kutyájuk világhírnévre tett szert, és sok rajongó nappalijába költözött be.

A farkasok rögtön a történet legelején kerültek a Stark- gyerekekhez, Ned talált rájuk, Robhoz Szürke Szél, Sansához Lady, Aryához Nymeria, Rickonhoz Borzaskutya, míg Branhez Nyár került, Jon pedig Szellemet vette szárnyai alá.

Az HBO egyébiránt a sorozat után is törődött az állatokkal, mikor értesültek Odin állapotáról, gyűjtést szerveztek neki, a befolyt összegből pedig a kutya kezelését igyekeztek finanszírozni. A család elmondta, hogy az adományok hátramaradt részét állatokat segítő jótékonysági szervezetek fogják megkapni.

A Trónok harca rajongók számára pozitív hír, hogy George R. R. Martin gőzerővel dolgozik a regények folytatásán, az HBO pedig egy spin-off sorozattal jelentkezik majd a közeljövőben.

Egyelőre azt azonban nem tudjuk, hogy mikor tudunk konkrétumokról beszámolni a népszerű fantasy univerzummal kapcsolatban.

Total
3
Shares

Leave a Reply

Previous Article

KRITIKA: A hihetetlen Hulk

Next Article
Jessica Chastain

Jessica Chastain visszautasította a Doctor Strange egy fontosabb szerepét

Related Posts