Wide Screen
Image default
Sorozatok

George R. R. Martin hasznosan tölti a karantént, gőzerővel írja a Trónok harca folytatását

Újabb reményteli hírek a könyvek rajongói számára.

Újabb reményteli hírek a könyvek rajongói számára.

A Trónok harca sorozat csalódást keltő befejezése után sokan tűkön ülve várják, hogy az eredeti könyvszériát jegyző George R. R. Martin végre befejezze a grandiózus történetet. Az író láthatóan lelassult az utóbbi években, míg kezdetben csupán néhány év telt az egyes könyvek között, jelenleg egy 2011 óta húzódó pauza borzolja a rajongók kedélyeit. Martin nemrégiben a blogján közölt néhány bizakodásra okot adó hírt, ekképp fogalmazott:

Azok számára szeretnék üzenni, akik személyesen értem aggódnak. Igen, sajnos valóban a legveszélyeztetettebb korosztály tagja vagyok. Azonban szeretnék mindenkit megnyugtatni, jól érzem magam, saját döntésem okán önkéntes karanténba vonultam. Ami azt illeti, jelenleg több időt töltök Westerosban, mint a valós világban, hiszen minden nap írok.

A rajongók nyilvánvalóan izgatottan várják, hogy az író mennyiben más befejezéssel örvendeztet majd meg minket. Martin egyébként elmondta, hogy a hatalmas elvárások is lassították az utóbbi hónapokban, hiszen a sorozat fináléja óta még inkább fokozódott a nyomás. Az 71 éves szerző korábban elmondta, hogy ő sem elégedett maradéktalanul a Weiss- Benioff páros munkájával, szerinte elsiették a történet befejezését, több epizódra, sőt évadra lett volna szükség. Martin részt vett egyébként a spin-off tervezetek kidolgozásában is, az HBO ezek közül végül a Targaryen házra fókuszáló House of Dragon című produkciónak szavazott bizalmat.

Arról egyelőre nincsenek információink, hogy a következő könyv, illetve az előzménysorozat mikor debütál majd.

Még több a témában...

Egy friss kutatás szerint a mozik akár 2021 közepéig is zárva tarthatnak, miután a legtöbb idei film bemutatóját törölték

Kévés Bence Mihály

A közvéleménykutatók szerint az amerikaiak többsége nem hajlandó beülni a mozikba az újranyitás után

Kévés Bence Mihály

Egy tanulmány szerint közel az amerikaiak fele elkerüli a mozikat az újranyitás után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat