Elhalasztották a PlayStation 5 csütörtöki játékbemutatóját

Az Egyesült Államokban zajló zavargások miatt a Sony úgy látta jónak, hogy ha nem most ünneplünk.

Bizonyára mindenki feljegyezte a naptárba a dátumot és epekedve várta, hogy kapjunk végre egy szeletkét a PlayStation 5-ből. Nos, sajnos úgy tűnik, hogy hiába, ugyanis a Sony bizonytalan időre elhalasztotta a csütörtökre tervezett livestreamet, amelyben azt ígérték, hogy megismerjük a videojátékok jövőjét.

Az ok pedig az Egyesült Államokban, az elmúlt napokban zajló események. Mint azt bizonyára olvastátok, egy rendőri túlkapás miatt meghalt egy afroamerikai férfi, melynek következtében tüntetések indultak és zavargások törtek ki országszerte.

A világban most mindenki igyekszik a szimpátiáját kifejezni az áldozat mellett és kiállni a rendőri túlkapás, valamint a faji megkülönböztetés ellen. A Sony sem tesz másképp, mélyen elítélik a történéseket és úgy látták jónak, hogy ha ebben a helyzetben nem a PlayStation 5-tel foglalkoznak az emberek. Azt egyelőre nem tudni, hogy az így elmaradt bemutatót mikor pótolják.

A videojáték ipar más szereplői is reagáltak az eseményekre, az Electronic Arts például ma leplezte volna le az új játékát, a Madden NFL 21-et, de jobbnak látták, ha elhalasztják az eseményt.

Total
0
Shares
Previous Article
James Cameron Avatar

James Cameron is megérkezett Új-Zélandra, folytatódhat az Avatar-folytatások filmezése

Next Article

50 millió eladott példánynál tartanak a The Witcher-játékok

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!