Főoldal Filmek Életrajzi film készül Madonnáról, amit az énekesnő ír és rendez egyben
Filmek

Életrajzi film készül Madonnáról, amit az énekesnő ír és rendez egyben

Melyet Madonna ír és rendez.

605
Madonna

Az utóbbi néhány évtizedben a különböző életrajzi filmek is reneszánszukat élték, így egyáltalán nem meglepő, hogy néhány ma is élő sztár is ilyen jellegű vállalkozásra adja a fejét. Bár az elsődleges opció talán inkább a dokumentumfilm, zenészek esetében koncertfilm, Madonna, ahogy karrierje során oly sokszor, a járt utat járatlanra cserélte, és saját fikciós filmet fog készíteni. Készítés alatt pedig azt kell érteni, hogy ő lesz a film rendezője és egyik írója is. A szkriptet Diablo Codyval írja, aki korábban már egy Oscar-díjat is átvehetett, így azt nem lehet mondani, hogy ne lenne a projekt mögött kreatív szakértelem.

Madonna több mint öt évtizedes karrierjében egyébként nem teljesen új dolog a filmezés, színészként szerepelt már filmben és több abszolút művészi igényű videoklipet is készített már. Ahogy az sem példa nélküli, hogy a zenészek beleszólnak a róluk szóló film elkészültébe, a Queen élő tagjai is felügyelték a Bohém rapszódiát, ilyen teljesen kreatív kontrollról azonban ritkán van szó.

A projekt végül a Universalnál landolt. Talán meglepőnek tűnik, de Madonna rendezett már korábban két filmet, a Mocsok és bölcsesség és a W.E. azonban elég negatív kritikai visszacsatolásban részesültek.

A projekt még előkészületi fázisban tart, így a premierdátumról még korai beszélni. A téma friss híreiről azonban folyamatosan be fogunk számolni.

Madonna
Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események