Madonna

Életrajzi film készül Madonnáról, amit az énekesnő ír és rendez egyben

Melyet Madonna ír és rendez.

Az utóbbi néhány évtizedben a különböző életrajzi filmek is reneszánszukat élték, így egyáltalán nem meglepő, hogy néhány ma is élő sztár is ilyen jellegű vállalkozásra adja a fejét. Bár az elsődleges opció talán inkább a dokumentumfilm, zenészek esetében koncertfilm, Madonna, ahogy karrierje során oly sokszor, a járt utat járatlanra cserélte, és saját fikciós filmet fog készíteni. Készítés alatt pedig azt kell érteni, hogy ő lesz a film rendezője és egyik írója is. A szkriptet Diablo Codyval írja, aki korábban már egy Oscar-díjat is átvehetett, így azt nem lehet mondani, hogy ne lenne a projekt mögött kreatív szakértelem.

Madonna több mint öt évtizedes karrierjében egyébként nem teljesen új dolog a filmezés, színészként szerepelt már filmben és több abszolút művészi igényű videoklipet is készített már. Ahogy az sem példa nélküli, hogy a zenészek beleszólnak a róluk szóló film elkészültébe, a Queen élő tagjai is felügyelték a Bohém rapszódiát, ilyen teljesen kreatív kontrollról azonban ritkán van szó.

A projekt végül a Universalnál landolt. Talán meglepőnek tűnik, de Madonna rendezett már korábban két filmet, a Mocsok és bölcsesség és a W.E. azonban elég negatív kritikai visszacsatolásban részesültek.

A projekt még előkészületi fázisban tart, így a premierdátumról még korai beszélni. A téma friss híreiről azonban folyamatosan be fogunk számolni.

Madonna
Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

Megerősítették, hogy 2020-ban képernyőre kerül a WandaVision, de nem kapott említést a The Falcon and the Winter Soldier

Next Article

Végre kiderült a PlayStation 5 ára és a megjelenés pontos dátuma

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!