Főoldal Játékok Életjelet adott magáról a PS VR
Játékok

Életjelet adott magáról a PS VR

Az új PlayStation mellé a Sony szerint új PS VR is dukál majd valamikor.

421

Nem ma került már piacra az első PlayStation VR berendezés, egészen szép karriert futott be, a végén már látványos játékok is megjelentek rá. Valamiért azonban olyan eget rengető sikereket nem tudott elérni. Most a következő generációs készülékről osztottak meg egy pár információt a PlayStation hivatalos blogján. Az első és egyik legfontosabb megjegyzés az volt, hogy semmiképpen se várjuk az idei megjelenést, hiszen rengeteg munka van még vele.

A teljesítmény tekintetében drámai növekedést ígérnek, amit a PS5 hardverét ismerve nem is olyan túlzó vállalás. Továbbra is innovatívan szeretnének hozzáállni az egészhez és szeretnék minél közelebb hozni a rajongókhoz az élményt. A PlayStation 5-höz szimplán csak egy kábellel kell majd csatlakoztatni, tehát letisztult külsőt várhatunk tőle. Egy új VR kontrollert is kap majd, ami több funkciót kölcsönöz a DualSense-ből. 

Már fejlesztés alatt van egy pár alkotás rá, szóval a rajtra lesz lehetőségünk remek játékokkal játszani. Ennél többet egyelőre nem árultak el róla, de igazán örvendetes, hogy ezt a technológiát is megpróbálják egy új szintre hozni a japánok. Nagyon kíváncsiak vagyunk mit sikerül majd kisajtolni belőle, hiszen a PS5 hardvere egészen erős, így sokkal folyamatosabb élményt kaphatunk majd. A leírtak alapján valószínűsíthető, hogy valamikor a 2022-es év folyamán fogják majd kidobni a szerkezetet. 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.