Elég bátor vagy megbirkózni a pokol gyötrelmeivel?

Mi tennél, ha az angyalok és a démonok véget nem érő küzdelmeibe kéne becsatlakoznod?

Mi tennél, ha az angyalok és a démonok véget nem érő küzdelmeibe kéne becsatlakoznod?

Csatlakozz az angyalok és démonok küzdelméhez a Devil’s Hunt keretében, ami mától elérhető a Steam és a GOG kínálatából. A Paweł Leśniak nagy sikerű Equilibrium regényein alapuló, és a hack’n’ slash műfaj nagyjai ihlette Devil’s Huntban a démoni végrehajtó, Desmond szerepét öltheted magadra, aki maradék emberségébe kapaszkodik, miközben démoni ereje lassan felemészti. Vajon megtalálja Desmond a helyét és szerepét az örök konfliktus kellős közepén?

Nézzük gyorsan meg ennek a veszélyes világnak egy párat a legfontosabb jellemzői közül:

  • Pörgős harcok – Üsd, rúgd és vágd át magad a démonok és angyalok hordáin a Földért folytatott hack’n’slash küzdelemben!
  • Válts alakot – Engedd szabadjára a benned rejlő démont, ahogy Desmond emberi és pokoli formája között váltogatsz. Válassz három különböző harcstílus közül, hogy felülkerekedj minden utadba kerülő kihíváson!
  • Az Equilibrium alapján – A nagy sikerű lengyel regényen alapuló Devil’s Hunt története filmszerű átvezetőkön keresztül tárul eléd.
  • Fedezd fel a Pokol legmélyebb bugyrait – Kalandjai során Desmond számos helyszínre ellátogat, többek között a Pokolba, Miamiba és Jeruzsálembe.

A Devil’s Hunt mától elérhető PC-re, valamint 2020 elején jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Derítsd ki, te hogyan viselnéd a pokol szörnyűségeit!

Total
2
Shares
Previous Article

M. Night Shyamalan két új filmet is készít a Universallal

Next Article

Alternatív csomagolóanyagban fog érkezni az új Football Manager

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!