Chaos Walking

Elbűvölő posztereket és képeket kapott a Chaos Walking, Tom Holland és Daisy Ridley sci-fije

Hangolódjunk a holnapi előzetesre, amit három év után végre bemutatnak.

Már tényleg nem kell sokat várnunk az első hivatalos kedvcsinálóra, hiszen holnap délután befut a Chaos Walking előzetese. Bár október elején már megosztottunk egy cikket a kiszivárgott előzetesről, de röviddel azután a stúdió töröltette a videómegosztó platformokról. Holnap azonban belenézhetünk ebbe a cudar sorsú projektbe.

A filmet még 2017-ben leforgatták, de állítólag a film olyan állapotban volt, hogy a tesztvetítések után pótforgatást rendeltek el, és legszívesebben a stúdió az egész filmet újraforgatta volna. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a stúdió letett róla. A pótforgatásokra végül 2019-ban került sor, de megint csak belső hírekre hivatkozva nem sokat javított a film minőségén, pedig a szereposztásra nem holmi kezdő színészek írtak alá. A Pókember-filmekből ismerős Tom Holland, a Star Wars: Skywalker korából Daisy Ridley, de a legnagyobb név Mads Mikkelsen.

De ameddig várjuk az előzetest, vessetek egy pillantást az amerikai IGN által megosztott képekre, illetve egy rövid teaser előzetest is megosztottak már abból, amit holnap kapunk.

Árulkodó lehet, hogy a pótforgatásokra még Doug Liman rendező sem ért oda, hanem Fede Álvarez a Gonosz halott rendezője vette kézbe az irányítást, ami a stúdiónak 15 millió dollárjába fájt. A filmet a tervek szerint 2021. január 22-én mutatják be, de figyelemmel az elmúlt fél év történésére, azon sem lepődnénk meg, ha a filmet levennék a moziműsorról, s digitális formában tennék elérhetővé.

Total
1
Shares
Previous Article
Sikoly 5.

Ezt gyorsan ledarálták, két hónap elég volt a Sikoly 5. forgatására, és még a címét is elárulták

Next Article
Wonder Woman

UPDATE: Karácsonykor mutatják be a Wonder Woman 1984-et a mozikban és az HBO Maxon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!