Főoldal Filmek Elárulták, hogy mikor mutatják be az Avatar: A víz útja második előzetesét
Filmek

Elárulták, hogy mikor mutatják be az Avatar: A víz útja második előzetesét

Még év elején mutatták be az Avatar 2. első előzetesét.

410
Avatar: A víz útja
Forrás: 20th Century Studios

Miután kiderült, hogy milyen hosszú lesz az Avatar: A víz útja, kiderült az is, hogy a rajongók mikor láthatják a második nagy előzetest. Az első trailer még tavasszal jelent meg, és bő két egy hónappal a premier előtt itt az ideje, hogy újabb kedvcsinálóval örvendeztessék meg a rajongókat.

Az első teaser előzetest az áprilisi Las Vegas-i CinemaCon alatt mutatták be a jelenlévőknek, majd néhány héttel később a rajongók is megnézhették, de kizárólag a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film előtt a mozikban, később pedig online is megjelent. Most megerősítették, hogy a második előzetes premierje a Good Morning America szerdai epizódjában lesz, azaz november 2-án fogják magyar idő szerint a délutáni, kora esti órákban közzétenni.

Remélhetőleg az új előzetesből többet megtudunk a folytatásról, nem beszélve a víz alatti látványról, amiről James Cameron a legutóbbi interjújában annyit beszélt. A direktor elmondása alapján ezek állítólag úttörőek lesznek, különösen a legmodernebb 3D-s effektekkel.

Az Avatar: A víz útja több mint egy évtizeddel az első film eseményei után játszódik, és a Sully család (Jake, Neytiri és a gyerekeik) történetét meséli el, a gondokat, amelyek követik őket, a mindent megtesznek egymás biztonságáért, a csatákat, amelyeket az életben maradásért vívnak, és a tragédiákat, amelyeket átélnek.

Az Avatar: A víz útja rendezője James Cameron, producerei Cameron és Jon Landau, főszerepben visszatér Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, továbbá Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement és Kate Winslet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események