Ekkor mutatják be a Star Wars Resistance animációs rajzfilmsorozatot

Kitudódhatott a Star Wars Resistance animációs rajzfilmsorozat premierdátuma és a sorozat szinopszisa.

Kitudódhatott a Star Wars Resistance animációs rajzfilmsorozat premierdátuma és a sorozat szinopszisa.

Meglehetősen keveset tudunk az októberben érkező új Star Wars-sorozatról, a Resistance-ról, azonban könnyen lehet, hogy most több mindent is megtudtunk a Disney új sorozatáról. Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor októberben tűzik képernyőre az első részt, de pontos dátumot a stúdió nem közölt a megjelenésről, azonban a JediBibliothek oldalnak sikerült kiderítenie azt, hogy október 13-án érkezik az első rész, ami a The Recruit alcímet viseli. Az első évadot egyébként 22 részből áll, és rögtön egy kétrészes epizóddal debütálnak az Ellenállók.

Az Ellenállók pilótája, Poe Dameron azzal a feladattal bízza meg a fiatal Kazuda „Kaz” Xiono pilótát, hogy kémkedjen az Első Rend után. Abban az időben meglehetősen keveset tudtunk a titokzatos szervezetről és erejéről. Annak érdekében, hogy Kaz teljesítse feladatát, a Colossus űrállomásra utazik. Lényegében ez egy űrkikötő, ahol megtankolják a hajókat és elvégzik a szükséges javításokat rajtuk. Azonban veszélyes versenyeket is rendeznek ott, amire a pilóta képességével felvágó Kaz is hamar benevez…

Hivatalosan a stúdió nem közölt részletet a cselekményről, de a fenti leírás egybevág azzal, amit eddig tudtunk: a sorozat Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között játszódik, és a sorozat a fiatalabb közönséget hivatott megszólítani. Hogy Poe Dameronon, BB-8-en és Phasma kapitányon kívül kik tűnnek még fel a sorozatban, nem tudni, de nem lennénk meglepve, ha Kylo Ren is szerepet kapna.

Total
1
Shares
Previous Article

Mutatjuk a Bosszúállók: Végtelen háború egyik kivágott jelenetét

Next Article

Chris Hemsworth és Tessa Thompson újra együtt a Men in Black 4. forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!