Wide Screen
Image default
Gamer

Ekkor jelenhet meg a Marvel’s Avengers videojáték

Kiderült, melyik idősávban jelenhet meg a Crystal Dynamics által gondozott Bosszúállók játék.

A Crystal Dynamics-nak nehéz dolga van, hiszen egy igazán sikeres franchise keretein belül kell egy egészen jó játékot alkotniuk. Rengeteg rajongója van a Bosszúállóknak, amelyet mi sem bizonyít jobban mint az az embertelen bevétel ami a Végjáték generál. A hype-ot meglovagolva idén az E3-on már meg is mutatják a srácok a művüket a Square Enix panelján belül. Nem is olyan régen leírtuk, mire számíthatunk nagyjából az alkotás kapcsán, azonban egészen pontos és hivatalos információkat még nem tudhatunk. A pletykák személyre szabható karaktereket és egy sokáig bővülő játékot emlegetnek.

Az előző hónap közepén már megjelent a Square Enix pénzügyi beszámolója, azonban a jelentést csupán most adták a köz javára. Megtalálhatók benne olyan utalások, amelyek a kiadó nagyobb durranásainak idősávban való megjelenését taglalják. Az új HD játékaikat az E3-on fogják leleplezni, azonban 2019 októbere előtt már egyik sem fog megjelenésre kerülni. Nem részletezi, hogy a Bosszúállók projekt, a Final Fantasy 7 vagy a People Can Fly által fejlesztett Outriders-ről van-e éppen szó, de nagy valószínűséggel ezek csak 2019 legvégén jelenhetnek meg. Azon sem szabad azonban meglepődni, ha 2020 elejére csúszik majd a forgalomba kerülésük. Mi minden esetre tűkön ülve várjuk a bejelentést.

Még több a témában...

Jeremy Renner végezni szeretett volna Sólyomszemmel a Bosszúállókban

Kévés Bence Mihály

James Gunn megerősítette A galaxis őrzői vol. 3. részét, és beszélt a megjelenésükről a Végtelen Háborúban

Plesovszki Nándor

[E3 2019] A Gods & Monsters volt a slusszpoén

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább