Újabb információkat tudunk a Bosszúállók játékról

Szinte már túl közlékenynek bizonyult az azóta lecserélt Marvel’s Avengers panel bemutatójának leírása.

Szinte már túl közlékenynek bizonyult az azóta lecserélt Marvel’s Avengers panel bemutatójának leírása.

Újabb információk láttak napvilágot a Bosszúállók játék háza tájáról. A Sqaure Enix által birtokolt Crystal Dynamics csiszolgatja már egy ideje az Avengers projektet, nem is olyan rég hivatalos nevet is kapott az alkotás. Eddig csak “The Avengers Project” néven emlegetett játék hivatalos elnevezése a Marvel’s Avengers lett. Ezek mellett azt is közzétették, hogy biztosan ott lesz a Square Enix E3-as paneljén, így most már láthatnak valamit legalább belőle a rajongók. Június 11-én este 10 órakor fogja kezdetét venni a külön a Bosszúállóknak szentelt panel, amelynek a leírásából valószínűleg többet is megtudhattunk, mint amennyit szerettek volna.

Azóta már egy rövidebbre és kevésbé közlékenyre cserélték a leírást, de az internet népe nem felejt így most is fellelhető az eredetileg közzétett összegzés screenshot formájában. Egy epikus akció-kaland játékot ígérnek, amely filmszerű történetmesélést fog tartalmazni folyamatos egyjátékos és COOP élménnyel egybekötve. Személyre szabhatóak lesznek a karakterek és egyfajta fejlődési sémát is követhetünk majd, amely nem csak kozmetikázást jelent, hanem a saját játékstílusunkhoz is igazíthatjuk azokat. A végén található “ever-expanding world” egyfajta állandó frissítésre utal, amelyet valószínűleg úgy kell elképzelnünk, mint a The Division esetében.

A korábbi szivárogtatások szerint az Avengers egy mai “élő”, open-world játék mintájára készül, ami egybevág a fent olvasottakkal. Okosabbak majd csupán az E3 után lehetünk, viszont addig is kijelenthetjük, hogy érdekes információkat osztottak meg velünk a panel bemutatásával kapcsolatban.

Total
3
Shares
Previous Article
David Harbour

David Harbour a Hellboy reboot pokoli nagy gondjairól beszélt

Next Article
Robert Pattinson

Matt Reeves megerősítette, hogy Robert Pattinson lett az új Batman

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!