Sötét Főnix

Éjjel érkezik az X-Men: Sötét Főnix trailer!

Tegnap bemutattuk nektek a kiszivárgott előzetest az X-Men: Sötét Főnixből, de ma éjjel érkezik a hivatalos trailer belőle.

Tegnap bemutattuk nektek a kiszivárgott előzetest az X-Men: Sötét Főnixből, de ma éjjel érkezik a hivatalos trailer belőle.

A 20th Century Fox úgy döntött, hogy nem váratja tovább a rajongókat, s leleplezik az első előzetest az X-Men franchise utolsó részéről, a Sötét Főnixről. Szerencsére azonban a következő években sem maradunk mutánsok nélkül, csak egy új vezetőt kapnak Kevin Feige személyében, akinek egyik feladata lesz a sokból, hogy egyesítse az X-Meneket a Marvel Moziverzum karakterivel.

A Fox egy teaser videót is mellékelt a trailer bemutató előtt:

A Sötét Főnix főszerepét játszó Sophie Turner színésznő is megerősítette, hogy ma éjjel érkezik az előzetes:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dark Phoenix. Tonight on @latelateshow with @j_corden @xmenmovies #darkphoenix See you there.

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,


Az X-Menek számára 2017 nagy lett volna, hiszen összesen három részt terveztek bemutatni a mutánsokból, a Deadpool 2. részét, az Új Mutánsokat és az X-Men: Sötét Főnixet, azonban közülük csak Deadpool kapott bemutatót. Az Új Mutánsok kapott egy előzetest a stúdiótól, miután a stúdió a Sötét Főnix-szel újraforgatást rendelt el mindkét alkotáshoz. Simon Kinberg jelenleg is dolgozik a Sötét Főnixen, amiben Michael Fassbender (Magneto) James McAvoy (X professzor) és Jennifer Lawrence (Mistique) is visszatér.

Az X-Men: Sötét Főnix országos bemutatója 2019. február 7-én lesz.

Total
2
Shares
Previous Article

Andrew Lincoln azt tervezi, hogy The Walking Dead epizódot készít

Next Article

Ütős lett a Creed 2 legújabb előzetese

Related Posts