Egyre több jel mutat arra, hogy idén érkezik a Starfield

Egy egészen jelentős dolog derült ki a játékkal kapcsolatosan.

Manapság nagyon ellentétes jelentések láttak napvilágot a Bethesda alkotása kapcsán. Egyesek csak azt tudják elképzelni vele kapcsolatban, hogy jövőre fog érkezni, ugyanis a pandémia egy kicsit sem kímélte a játékfejlesztőket. Mások hallani sem akarnak erről, hiszen szerintük alapvetően a 2020-as évre volt tervezve a rajt és már így is több mint egy évet csúsztak vele, tehát valószínűleg nagy része készen van az alkotásnak.

A legfrissebb információk az utóbbi tábor értesüléseit látszanak alátámasztani, hiszen napvilágra került az a hír, miszerint a Microsoft már egészen jelentős reklámhelyeket vásárolt a játéknak az idei év folyamán.

Érdekességnek tekinthető az is a témában, hogy a Bethesda a napokban körbeküldött egy kérdőívet, amelyben a játékosok szokásait próbálták felmérni. Ebben az egyik kérdés a karakter testreszabhatósága mellett, kitért az űrhajó hasonló tulajdonságára is. Természetesen ezek még nem garantálják az idei megjelenést, azonban érdekes lenne, ha a Microsoft bevállalna még egy, a Halo Infinite méretű fiaskót a reklámozással. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy tényleg érkezik-e még idén a Starfield, és ha igen, milyen minőséget fog majd képviselni a Bethesda következő szuperprodukciója. 

Total
19
Shares
Previous Article
Wonder Woman

Gal Gadot megerősítette, Joss Whedon valóban megfenyegette, hogy tönkre teszi a karrierjét

Next Article
Michael B. Jordan

Michael B. Jordan meghallgatása sem jól sült el a Star Wars: Az ébredő Erő szereplőválogatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!