Egyesítik a 20th Century Fox és az MCU Marvel szereplőit

Bob Iger megerősítette azt, amit mindenki várt, hogy a Fox tulajdonában lévő karakterek belépnek a Marvel Moziverzumba.

Bob Iger megerősítette azt, amit mindenki várt, hogy a Fox tulajdonában lévő karakterek belépnek a Marvel Moziverzumba.

Az elmúlt években óriási ütemben nőt a Marvel Moziverzumban, de még közel sem értük el az univerzum határait. A Disney és a Fox házassággal további tagokkal bővül az univerzum, amivel sok rajongó álma válik valóra. Amikor a Disney bejelentette, hogy felvásárolják a 20th Centruy Foxot, s ezzel olyan karakterek jogait kapják vissza, mint A Fantasztikus Négyes, vagy az X-Men karakterek, akik így ők is Bosszúállók oldalán harcolhatnak a jövőben.

A The Hollywood Reporter készített interjút Bob Iger vezérizgatóval, ahol a Disney vezetője kitért arra, hogy mit jelent a Marvel Moziverzum számára a Fox felvásárlása, és hogy a továbbiakban is Kevin Feige feladata lesz felügyelni a munkát.

Szerintem, csak így van értelme. Ennél a pontnál óvatos szeretnék lenni, azért is, ami a Fox embereinek lett kommunikálva, de szerintem ezzel ők is tisztában vannak. A Marvel szemszögéből ennek csak akkor van értelme, ha egy egységként tartjuk számon a karaktereket. Nem tudunk elképzelni két Marvelt.

Igert arról is kérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy a rajongók nagy örömmel látnák, ha Deadpool egyszer csatlakozna a Bosszúállókhoz, s közösen védelmeznék a Földet:

Kevinnek rengeteg ötlete van. Nem állítom azt, hogy ez egyike a sok tervnek, de ki tudja?

Azzal, hogy a legtöbb Marvel-karakter a Marvel Studios kezébe került, a lehetőségek tára ezzel végtelen lett, és még azt is elképzelhető, hogy Deadpool valóban találkozni fog a Bosszúállókkal. Nem sokat tudunk a negyedik fázisról, ami a jelenlegi karakterek nyugdíjazását is jelentheti, meglévő csapatok – a Galaxis Őrzői – felbomlása, átszervezése is eredményezheti. Ti milyen új felállást tudtok elképzelni a jövőben?

Total
1
Shares
Previous Article
Superman

5 színész, akik Henry Cavill helyébe léphetnek Superman szerepében

Next Article

Lassabb ütemben készülnek Star Wars-filmek a jövőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!