x
Előzetesek

Egy zombitigrissel befutott A halottak serege második előzetese

Zack Snyder nem pihen, megérkezett új filmjének az előzetese.

  • Publishedáprilis 13, 2021

Alig egy hónapja mutatták be a Zack Snyder: Az Igazság Ligáját, a rendező már következő nagy dobására készül, ám ezúttal egy másik streamingszolgáltatóval, a Netflix közreműködésével. Február végén láttunk egy teaser előzetest A halottak serege című zombi-apokalipszisből, amiben még egy Elvis Presley imitátor is feltűnt. Most egy zombitigrist kaptunk.

Az előzetes alapján az élőhalott fertőzést sikerült bizonyos városokba szorítani az emberiségnek, többek között Las Vegasba, de valami fura történik a bezárt holtakkal… Amit látunk a második nagy előzetesben, ez alapján sikerült a zombiknak egyfajta értelemre ébredniük, míg a világtól elzárva voltak, ez a fordulat bizonyára megnehezíti hőseink dolgát, amikor a bűnös város alatt rejtőzködő kincsre pályáznak.

Scott Ward (Dave Bautista) és még néhány kommandós a nevadai sivatagban. Be kell törniük a karantén zónába azért a 200 millió dollárért, ami a kaszinó széfjében pihen, mielőtt a kormány 32 óra múlva atombombát dob a városra. Ward azt remélve, hogy a összeg ráeső része segít rendezni a kapcsolatát a tőle elhidegült lányával, elvállalja a feladatot, és összeszed egy ütött-kopott tolvaj brigádot szakértőkből. Versenyt futnak az idővel, hogy elérjék a feltörhetetlennek tartott széfet, miközben az okosabb, gyorsabb Alfa zombik vadásznak rájuk. Egy biztos a világ legnagyobb balhéjában: a túlélő visz mindent.

2006-as Holtak hajnala után most először forgatott horrort a rendező. Pletykálnak arról, hogy a film esetleg lehet a klasszikus történet folytatása is, mivel Snyder korábban „szellemi utódként” emlegette a 2004-es filmet. A jelek szerint egy új franchise alapjait készülnek lefektetni az Army of the Dead előzményével, hiszen nem elég, hogy előzményt kap egy film, de már egy animációs sorozatot is berendelt a Netflix Dave Bautista főszereplésével.

A filmről eddig annyi derült ki, hogy a káosszal sújtott Las Vegasban járunk, amikor egy férfi összeállít egy zsoldosokból álló csapatot, hogy behatoljanak a karanténzónába, és véghez vigyék életük legnagyobb lopását. A csapatot olyan sztárok erősítik, mint Dave Bautista, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, vagy Tig Notaro. Utóbbi nemrég állt zsoldosnak Chris D’Elia helyén, miután a komikust szexuális zaklatással vádolták meg. Az előzményfilmről annyit tudni, hogy az eredeti részben is szerepet játszó Matthias Schweighöfer karakteréről, Ludwig Dieter-ről fog szólni, de színészkedés mellett Schweighöfer a rendezői székben is kipróbálja magát.

A Netflix 2021. május 21-től tűzi műsorra A halottak serege című filmet.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.