Főoldal Előzetesek Bemutatták Zack Snyder rendező új filmje, az Army of the Dead első előzetesét
Előzetesek

Bemutatták Zack Snyder rendező új filmje, az Army of the Dead első előzetesét

A zombik ellepték Las Vegast.

448
Army of the Dead

A Netflix végre bemutatta az Army of the Dead című film első előzetesét, amiben Zack Snyder hosszú kihagyást követően visszatér régi műfajához. A rendező nagy sikert aratott a Holtak hajnalával, most pedig majdnem 20 évvel később visszatér. A film olyan első képsorai megmutatják meg nekünk Las Vegast, ahogy eddig még soha nem láttuk.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója korábban már megerősítette, hogy május 21-én fogják bemutatni a poszt-apokaliptikus világban játszódó bankrablós-zombis filmet. Sok mindent nem tudtunk meg a teaser előzetesből, nagyon rövidre vették a figurát, csak homályos képet kaptunk arról, hogy mire készülhetünk tavasszal. Ahogy a bevezetőben is fogalmaztunk, Las Vegas eddig soha nem látott oldalát is megmutatja, amikor zombik lepik el a kaszinókat. Zack Snyder annyira jól szórakozott Shay Hatten és Joby Harold forgatókönyvíróval, hogy még egy Elvis imitátort is beleszőttek a filmbe, akit az előzetesben is látunk.

A DC Moziverzum után és a 2006-as Holtak hajnala után most először forgatott horrort a rendező. Pletykálnak arról, hogy a film esetleg lehet a klasszikus történet folytatása is, mivel Snyder korábban „szellemi utódként” emlegette a 2004-es filmet. A jelek szerint egy új franchise alapjait készülnek lefektetni az Army of the Dead előzményével, hiszen nem elég, hogy előzményt kap egy film, de már egy animációs sorozatot is berendelt a Netflix Dave Bautista főszereplésével.

A filmről eddig annyi derült ki, hogy a káosszal sújtott Las Vegasban járunk, amikor egy férfi összeállít egy zsoldosokból álló csapatot, hogy behatoljanak a karanténzónába, és véghez vigyék életük legnagyobb lopását. A csapatot olyan sztárok erősítik, mint Dave Bautista, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, vagy Tig Notaro. Utóbbi nemrég állt zsoldosnak Chris D’Elia helyén, miután a komikust szexuális zaklatással vádolják. Az előzményfilmről annyit tudni, hogy az eredeti részben is szerepet játszó Matthias Schweighöfer karakteréről, Ludwig Dieter-ről fog szólni, de színészkedés mellett Schweighöfer a rendezői székben is kipróbálja magát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vaják
Sorozatok

A Vaják kiszivárgott forgatási fényképein először látható Liam Hemsworth Geralt szerepében

A képek alapján remek lett Liam Hemsworth átalakulása a Vaják főszerepére.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...