Főoldal Játékok Egy új pletyka szerint egészen minőségi lesz az idei Call of Duty
Játékok

Egy új pletyka szerint egészen minőségi lesz az idei Call of Duty

Egy neves adatbányász szerint ősszel nagyot fognak koppanni bizonyos twitterezők.

50

Rengeteg hír és pletyka szólt manapság arról, hogy érkezik idén egy Call of Duty rész, de az sajnos nem lesz igazán jó minőségű több indok miatt is. Ezeknek a híreknek legfőképpen Tom Henderson volt a hozója és szerinte bizony nagy bajok lesznek az őszi kiadás során, már-már azt is belengette, hogy nem is biztos, hogy az a rajt. Jött utána nem is olyan sokkal az Activision pénzügyi tájékoztatója, ott megerősítették a játék létét és megnyugtatták a befektetőket, hogy „jó lesz az”.

Természetesen ezt még senki sem hitte el, hiszen nem is kell olyan messzire menni példáért hasonló esetről. A befektetőknek közölt tájékoztatóban a Cyberpunk 2077 is nagyon jó állapotban volt, továbbá még az alap konzolokon is jól futott. Most mégis úgy néz ki, hogy ezeknek a híreknek lehet egy nagyobb igazságalapja. Többször is kiváló információkat hozó adatbányász erősítette meg azt, hogy bizony sokkal jobb állapotban van a játék, mint azt „bizonyos twitterezők” állítják.

Nem is igazán csoda ez, hiszen ha lehet hinni a híreknek már szinte az egész Activison azon dolgozik, hogy ősszel normális minőségbe tető alá tudják hozni. További hírek a játék felől, hogy a pletykák alapján a Treyarch is besegít a fejlesztésbe, méghozzá egy zombi módot kalapálnak a Vanguard keretei között. Igazán kíváncsiak vagyunk, hogy mi a valóság és milyen minőségű lesz az idei Call of Duty.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Blizzard Odyssey
Játékok

Új túlélős játékon dolgozik a Blizzard?

A legújabb pletykák szerint 2027-ben érkezhet a Blizzard új túlélős játéka.

EA Sports FC 24
Játékok

Kevesebb fogyott az új EA Sports FC-ből, mint tavaly a FIFA 23-ból

Az EA Sports FC 24 a brit eladási listákon a második helyre...

Tom Clancy
Játékok

Tom Clancy munkássága és szórakoztatóipari öröksége – 1. rész: a kezdetek és a hőskorszak

A Tom Clancy, mint a videójáték-ipar egyik meghatározó szereplője.

Jim Ryan Sony PlayStation
Játékok

Visszavonul Jim Ryan, a PlayStation vezetője

Közel harminc év után megy nyugdíjba a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója.