Conan, a barbár

Egy új Conan, a barbár élőszereplős sorozaton dolgozik a Netflix

Conan, a barbár visszatér.

Egy jó ideje már a levegőben volt, hogy egy új film készül a Conan, a barbárról, azonban Robert E. Howard ikonikus kimmériai harcosa ezúttal nem a filmvásznon, hanem a Netflix tévéképernyőjén éled újjá. A legfrissebb hírek szerint ugyanis az 1982-ben Arnold Schwarzenegger által megformált legendás karakterrel hamarosan újra találkozhatunk.

A Deadline értesülései szerint a Netflix egy új Conan-sorozaton dolgozik. A széria élére Fredrik Malmberget és a Pathfinder Mediatól Mark Wheelert jelölték ki. Az egyezség szerint a streamingszolgáltató gigantikus hozzáférést kap a karakter hatalmas irodalmi történetéhez, ami egészen 1953-ig nyúlik vissza. Arról is beszélnek, hogy előzetes tervek készültek egy animációs sorozathoz, ám nem tudni, hogy ezt megvalósítják végül, vagy csak az élőszereplős sorozatra koncentrálnak. A Netflix már keresi az írót és a showrunnert, aki tollat ragad a forgatókönyv elkészítésére, ahogy a rendezőt is.

Nyilvánvalóan a Netflix feldolgozásában érkező sorozat egy különálló széria lesz a Conan című tévésorozattól, amin az Amazon kérésére még a Kolónia társrendezője Ryan Condal és a Trónok harca rendezője Miquel Sapochnik dolgozott. A projekt olyannyira halott, hogy 2018 óta egy árva szót sem hallottunk felőle. 2011-ben tettek egy próbálkozást, az akkori mozifilmben Jason Momoa keltette életre a hőst, ám a film nem aratott nagy sikert.

Conan, a barbár
Total
1
Shares
Previous Article
Ms. Marvel Iman Vellani

A Marvel Studios megerősítette, hogy Iman Vellani kapta Kamala Khan szerepét a Ms. Marvel Disney+ sorozatban

Next Article

Itt vannak a PlayStation Plus októberi ingyenes játékai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!