Főoldal Filmek Egy teljesen új Titánt leplezett le a Godzilla x Kong: Az új birodalom merchandise figurája
Filmek

Egy teljesen új Titánt leplezett le a Godzilla x Kong: Az új birodalom merchandise figurája

Kong ellenlábasa után Godzilla is kap egy félelmetes ellenfelet a folytatásban.

976
Godzilla x Kong: The New Empire
Forrás: Warner Bros.

A Godzilla x Kong: Az új birodalomhoz készült új termékekről készült fotókat osztottak meg a világhálón. A visszatérő Godzilla és Kong, valamint az új titokzatos gonosztevő, akit már láttunk az előzetesekben is. Most először vethetünk pillantást egy teljesen új Titánra, aki a Szörnyuniverzum folytatásában mutatkozik be.

December elején a CCXP-n debütált a Godzilla x Kong: Az új birodalom első trailere, melyben a legendás titánok egyesítik erőiket, hogy megküzdjenek a félelmetes és egy minden korábbinál nagyobb fenyegetést jelentő új Kaijuval, aki a Scar King nevet kapta a sebhelyei után.

Konghoz hasonlóan Scar King is egy óriásmajom az Üreges Földből, de hallottunk már pletykákat arról, hogy Godzillának is lesz egy gonosz ellenlábasa, akivel meg kell küzdenie, és néhány új kapcsolódó termék most hivatalossá tette ezt. Scar King mellett ezek az új akciófigurák bemutatják ezt az új titokzatos ellenfelet, egy albínó lényt, amit Shimo néven ismernek. Egyik képessége, hogy fagyott kristályt lövell ki magából, és mindent megfagyaszt körülötte.

A film hivatalos szinopszisa szerint: “A mindent eldöntő, minden eddiginél nagyobb háború nem ért véget azzal, hogy Kong és Godzilla szembetalálkozott és összemérte az erejét. Mert az ember most már kénytelen belenyugodni, hogy nem ő a legerősebb a földön. És nem ismeri igazán a saját világát: várja még néhány eddig rejtve maradt meglepetés. Bujkál még valami a föld alatt, ami felébredt és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong is képtelen volna. És Godzilla is. De ha ők ketten összefognának, akkor esetleg megmenekülhetnének ők is és mi is…”

Az előző részből visszatér Rebecca Hall, Brian Tyree Henry és Kaylee Hottle, ám a szereplőgárdát erősíti a folytatásban Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns és Rachel House is.

Godzilla x Kong: Az új birodalom 2024. április 12-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

Megtalálták Adam Wingard utódját a Godzilla x Kong folytatására

Ígéretes rendezőt kapott a Godzilla x Kong következő fejezete.

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmek

A Marvel egyik írója dolgozik a Godzilla x Kong folytatásán

Készül a Godzilla x Kong folytatása, miután rekordokat döntött az új film.