Főoldal Előzetesek Egy régi kedvenc is visszatért a Star Wars: Rossz Osztag utolsó évadának előzetesében
Előzetesek

Egy régi kedvenc is visszatért a Star Wars: Rossz Osztag utolsó évadának előzetesében

A vég közeleg.

973

Hosszú hallgatás után ma este a Lucasfilm végre megtörte a csendet, és debütált a Star Wars: Rossz Osztag (Star Wars: The Bad Batch) harmadik, egyben utolsó évadának legelső előzetese. Ugyan a tavalyi Star Wars Celebrationre kilátogatók már láthattak egy zártkörű kedvcsinálót, de azóta szinte semmi hír nem érkezett a sorozat felől, csupán a zeneszerző Kevin Kiner és a két showrunner, Brad Rau illetve Jennifer Corbett tartotta a rajongókban a lelket a közösségi oldalakon.

Íme az előzetes:

Hála az égnek premierdátumot is kaptunk a képsorok mellé, ami ráadásul egészen közel, csupán egy hónapnyira van. Az utolsó évad február 21-én tripla résszel indít majd a Disney+-on, és egészen május elejéig fut, közben kétszer is kapunk majd dupla epizódokat is. Az előzetes tartogat jó pár meglepetést, Omega és 99-esek mellett visszatér Phee Genoa, Cad Bane, Fennec Shand, Rex és Palpatine, feltűnik Wolffe is, de az igazi aduász most egyértelműen Asajj Ventress, akinek a kánon eddigi állása szerint viszont halottnak kéne lennie. A klónok háborúja sorozat egyik legkedveltebb karakterének történetét eredetileg egy nyolc részes történetívben zárták volna le, csakhogy erre végül nem kerülhetett sor, így annak idején ez a szál átkerült Christie Golden Star Wars – Sötét tanítvány című könyvének lapjaira. A regény végén Ventress egyértelműen meghalt, így kérdéses miképpen hozzák őt vissza, de Brad Rau máris biztosította a rajongókat, hogy tisztelettel folytatták a történetét.

„Imádjuk Asajj Ventresst. Ő egy olyan karakter, akiről már régóta szerettünk volna többet elmesélni” – mondta a StarWars.com-nak. –„Nem akarunk elrontani semmit és szeretnénk, ha tudnák a rajongók, hogy minden ami történni fog Ventresszel az tiszteletben tartja a Sötét tanítvány eseményeit.”

Az előzetes mellé egy posztert, illetve megjelenési naptárat is közzétettek a  részek címeivel.

422216612 929111328582985 3345166577437272887 n
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.