Wide Screen
Image default
Filmek

Egy rajongó kinyomozott egy helyszínt a Bosszúállók: Végjáték előzetesében

Elképzelhető, hogy egy rajongó megfejtette, mit ábrázolnak a Bosszúállók: Végjáték előzetesében látható romok, ahol többek között Thanos is megjelent.

A jegyelővétellel egy időben a Marvel Studios új előzetesről rántotta le a leplet, mely a sok új képkocka mellett Thanost is teljes páncélban láthatjuk, valamint egy ismeretlen helyszínről, ahol csupa rom minden. Úgy tűnik azonban, hogy egy Reddit-felhasználó megválaszolta nekünk a kérdést, hogy mit láthatunk a szóban forgó jelenetben. A rajongó úgy gondolja, hogy a jelenetben nem a Bosszúállók mennek el az Őrült Titán bolygójára, hanem Thanos látogat el a Földre, mégpedig a Bosszúállók főhadiszállására.

I think I found something from r/marvelstudios

A Bosszúállók főhadiszállását már a Végjáték első képkockáin kiszúrhatjuk, azonban a rajongó felfigyelt az épülethez egy közel álló toronyra is, amit később egy másik beállításban ismét látunk. Igen ám, csak abban a jelenetben minden tiszta rom, hatalmas pusztítást látunk a képsorokon, valami vagy valaki porig rombolta a helyszínt, és a jelek szerint ezt a Bosszúállók főhadiszállása sínylette meg, mert Thanos mögött visszaköszönt az a különös torony a távolban, amire korábban felfigyeltünk.

Biztosan nem jelenthetjük ki, hogy Thanos megsemmisítette a főhadiszállást, azonban a képsorok mégis erről árulkodnak. Természetesen azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Russo fivérek olyan jeleneteket is felhasználtak az előzetesekhez, amik végül nem kerülnek majd bele a filmbe, vagy akár manipulálták azokat, hogy félrevezessék a rajongókat. Megint csak a rajongók figyeltek fel egy ügyes turpisságra, vagyis a 3D-és filmkockák részletben gazdagabbak lettek, s Ronin mögött Thanos gyilkos teremtményeit láthatjuk, ellenben a 2D-és előzetesekkel, ahol a lényeket kiradírozták.

Az online bemutatott előzetesben:

És a mozikban, 3D-ben bemutatott előzetesben ugyan ez a jelenet így fest:

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon